Użytkownik Wiadro Posted July 14, 2018 Użytkownik Share Posted July 14, 2018 [align=center]Twój nick: Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Pompatybilny IP i SID oskarżonego: Nie mam czasu nawet teraz szukac Godzina i data zdarzenia:2018.07.14 Od 11.30 do 12.00 Dowody (demko/screeny/świadkowie):Myśle ze jakiś świadek który był na serverze wbije i potwierdzi Opis sytuacji:Wbił Admin "Pompatybilny" Zbanował Cheatera (moze dlatego ze mu przeszkadzał) Ale ciągle był syf na serverze w postaci respa tt siedzieli do 1.00 Ale "Pompatybilny" Nic sobie z tego nie robił mimo ze pisałem około 10 razy na U@ A on ciągle grał sobie i nic z tego sobie nie robił (wysyłałem to w takim momencie aby widział) I nagle gdy go zabili wyszedł sobie z servera, wrócił po 5/10 min I zaczał spamowac na @@ Zgłaszac cheaty itp/ Resp tt Mimo tego ciągle kampili na tym respie a wyrzucał tylko 50% graczy którzy siedzieli na tym respie, Napisał cos w stylu "Macie od tego u@" Mimo tego ze zgłaszałem to na U@ chwile temu (przypuszczam ze nie tylko ja), Pare osoób narzekało na mikro ze nie banuje.Wiem ze jest dosyć mało adminów ale to nie znaczy ze trzeba brac każdego kto złozy podanie, Więc prosze zwrócic mu uwage lub poprostu zabrac admina bo wapie aby on miał nawet 17lat. 1 Link to comment
Użytkownik Dwulicus Posted July 14, 2018 Użytkownik Share Posted July 14, 2018 (edited) Zbanował cheatera bo mu przeszkadzał hahahah śmiechu warte. Gracze zgłaszali mi go na u@ a jego celownik to był shake więc dostał bana zacząłem grać bo pierwsze co jak wstałem to usiadłem do csa, wbiłem na specta i pisałem "widzisz czitera" zwracałem uwagę na cele mapy zachęcałem do rejestracji na forum itp itd. Nikt nie zgłaszał więc zacząłem grać ale jednocześnie nadal zwracałem uwagę na cele itp. u@ jest po to, aby zgłaszać adminowi cziterów, ktoś łamie regulamin, ja nie będe 24/7 na spect i ogarniał 25 osób sam Zwłaszcza jak jest tyle ludzi to już bardzo przydaje się u@. Na 5 min nie było mnie na serwie bo dopiero co wstałem i odpaliłem komputer, zjadłem sobie coś zawitałem na forum i znów wbiłem na serwa. Nie było mnie 5 minut TO LOGICZNE CZŁOWIEKU,ŻE BĘDĘ PISAŁ CZY JEST JAKIŚ CZITER/CZY KTOŚ ŁAMIE REGULAMIN TAK? nie były wykonywane cele mapy to też napisałem chyba logiczne mam do tego prawo. Na mikro co było nieodpowiednie zaraz wyleciało z serwera bez wyjątków więc proszę cię nie gadaj bzdur. Za resp tt również banowałem wszystko co widziałem mimo,że i tak powtarzałem gadkę o respie milion razy. Sam wszystko sobie spokojnie ogarniałem nie wyspany a ty jeszcze na mnie naskakiwałeś, a wszystko było poukładane na swoim miejscu, jeszcze rzuciłeś jakimś tekstem "nie wziąłeś dzisiaj tabletek, gówno nie admin" Jestem ciekawy jak ty byś się sprawdził w tej roli z swoim NS. Nie jest też mało adminów, widać jak dużo wiesz o serwerze. Pozdrawiam EDIT: Jesteś tak zabawny kolego, siedzieli do 1:00 na respie hahah, po 1:30 już nikogo nie było na respie a jak był to już go nie było na serwerze. Edited July 14, 2018 by Pompatybilny Link to comment
Użytkownik Wiadro Posted July 14, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 14, 2018 (edited) Mi sie jednak wydaje ze jak jest potrzeba to powinieneś byc na spect i obserwowac, idac twoim tokiem myslenia jak siedziec 30min na spect i obserwujesz to nastepne 30min masz grac mimo ze niektórzy łamia regulamin? Owszem pisałeś na @@ ale jak napisales 3razy i oni ciagle łamią regulamin? Może jeszcze powiedz ze nie widziałeś jak ci przez 3 rundy pisalem ze kampia na respie ? A co do mojego steama to owszem nie posiadam bo ostatni raz gralem 3lata temu i nie potrzebowałem a moge sie założyć ze bylem adminem wiecej razy niz ty pewnie zbanowales ludzi za kampienie P.S Owszem pisałeś wiele razy na @@ ale nic sobie z tego nie robiłeś dopiero gdy wbileś po tym jak "jadłeś oglądałeś forum w 5min" zacząłeś sprawdzać ludzi ale robiles to w takim tempie ze gdy 2 osobe banowales to 1 wracala juz bez bana i dalrj bylo to samo. Edited July 14, 2018 by Wiadro Link to comment
Recommended Posts