Użytkownik Bl@ck Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 IP serwera: 145.239.26.143:27105 Mod: Jailbreak Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.26.143:27105 Wiek Właściciela: 16 Hosting: Pukawka Sloty: 15 Dlaczego akurat my?: W momencie pisania podania jest 10 osób na serwerze, a serwer jest bez reklamy gracze złożą się na reklame. Ja będę opłacał serwer, dziś ją właśnie kupie lub jutro maxymalnie. Miałem serwer 18 slotów często był pełny, więc wiem jak prowadzić serwery i co robić żeby gracze grali, nie ukrywając mam bardzo dobry z nimi kontakt. Dodaje ich każdą dobra propozycję. Obiecuję że nie zawiodę, moje plany co do tego serwer to ciągły rozwój jego i trzymanie kontaktu z graczami, ponieważ to jest najważniejsze aby osiągnąć sukces. Mam nadzieje że moją prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie. PS Serwer mam od dziś i już gracze na nim grają, więc to znaczy że jednak zostaną na dłużej. Pozdrawia Bl@ck Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 8 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 hmm, trudno powiedzieć można dać ci okres tych 14 dni +Mod +/-Hosting +/-Reklama 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KaVuKs*? Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na tak +Mod +Stali gracze +Reklama 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na duże TAK +Mod Jak kolega napisał +Stali gracze +reklama 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Można przyjąć +Mod +Gracze +/- hosting 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Można by dać szanse +mod +/- hosting +gracze -/+ wiek właściciela 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Hmm.. ode mnie tak: + hosting + mod, był już lecz właściciel nie wyrażał chęci rozkręcenia go. + reklama 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ MNELC Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na tak +Wiek +ogarnia + fajna paczka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na tak +mod +gracze +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Dla mnie okej. + mod + reklama +/- wiek właściciela - hosting Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 8 Lipca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak +++ MOD + reklama +/- hosting Porsze tylko o optymalizacje calego serwera 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak Mod Reklama hosting 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie -Brak reklamy (na chwilę obecną) -Zbyt dużo modeli. +/-Wiek właściciela Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 8 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na nie +/- wiek -reklama -modele Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na Nie -wiek -/+ mod serwera (only dzieci by były bo wtapie żeby tam siedzialy ogarniete osoby) -rekalama (co do reklamy wszystko w rekach graczy,, :O z opiekunów to chyba pińć) - ""Miałem serwer 18 slotów często był pełny, więc wiem jak prowadzić serwery" ?? jak ty chyba kozak i najwiekszy znawca dzieki temu +za pewność siebie - jak na razie na serwerze duzo osob nie jest - ilosc slotow 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 A ja jestem na Tak. +/- Wiek. + Mod. + Masz chęci żeby rozkręcić serwer. + Jak kupisz reklamę to będzie supcio. +/- Hosting. - No i trochę zbyt dużo modeli. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kropka. Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Słaba reklama, ale gracze grają 10 rano jest 13 graczy. Ogarnij sobie ogarniętych adminów. Ogarnij niektóre pluginy/modele i będzie git. Można dać szanse. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jestem na tak -/+ wiek + mod + hosting Odnośnik do komentarza
Użytkownik Anonymuss Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Ja bym wziął go pod skrzydełko: + Mimo wieku bardzo ogarnięty chłop + Ciągle pnie w góre stronę techniczną serwera jak mało kto +/- Hosting + Bardzo doświadczeni administratorzy na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 No w sumie może być +/- hosting +/- wiek + widać, że ludzie tam grają +/- mod (JB w cs 1.6 nie ma za dużo) Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0L0S Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jestem na Tak: +/- Wiek +/- Hosting + Mod + Reklama 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Serwerek biorę pod skrzydełka strefyskilla. Mam nadzieję, że ruszysz z reklamą i nie będziesz stał w miejscu jak poprzedni właściciel z owym modem na sieci. Zgłoś się do Mnie na priv omówimy dalsze szczegóły. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi