Użytkownik Hitarii Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nick: Mój nick to @Hitarii Imię: Mam na imię Kuba. Wiek: 17 Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop C6. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy to od dnia i godziny. Opisz siebie: Więc tak, mam na imię Kuba, jak wspomniałem wyżej, ukończyłem 17 rok życia. Za kilka tygodni kończę 18 rok życia. Interesuję się grafiką, fryzjerstwem, oraz sportami walki. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja? Na forum jestem krótki czas, lecz dodatkowy grafik, zawsze się przyda. Jest mało grafików, a ja po prostu lubię odreagować, i porobić zlecenia dla użytkowników. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Tego ja oceniać nie mogę. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Odslylam do mojej galerii. Kontakt: GG/Steam/TeamSpeak/Messenger 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Jestem za daniem Szansy +wiek +pracę -aktywność i staż +grafik 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Ja tam jestem na TAK! +Fajne prace -aktywność +widać, że znasz się na rzeczy i trochę już to robisz 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Jestem na tak +ładne prace +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Jestem na tak; + ładne prace + program + grafików potrzeba Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 na tak + prace fajne , program +/-, wiek +, z tego co wiem potrzeba grafikow Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 na tak +prace -/+staż +podanie +pootrzeba grafików Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Ja również jestem na Tak. + Wiek. + Potrzeb grafików. + Prace. + Podanie. + Program. +/- Staż. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Tak Prace Wiek ci się gdzieś zapodział ;/ Podanie Potrzeba grafików Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na tak +prace +podanie +potrzeba grafików Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 11 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 + Ładne prace ( a przynajmniej mi się podobają ) + Potrzeba Nam grafików +/- Aktywność ( jesteś dosyć świeży na forum, ale już fajnie angażujesz się w Jego życie i tutaj na spory + ) + Podoba mi się podanie, krótko i na temat 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 11 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi