Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#14 Wywiad z TabuQiem.

the saddesst man on earth

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam wszystkich bardzo serdecznie w kolejnym wywiadzie!

Dzisiejszym gościem będzie nasz Moderator - @TabuQ

Zapraszam do czytania.

Pytający - @the saddesst man on earth

Odpowiadający - @TabuQ

Witam Cię bardzo serdecznie! Na samym początku przedstaw, nam się i opowiedz coś o sobie.

Cześć, nazywam się Patryk, mam 18 lat pochodzę z małego miasteczka na Dolnym Śląsku. I tak jak każdy na sieci lubię sobie pograć w gry.

Patryku wiem, że chciałbyś nam opowiedzieć coś ciekawego o swoim małym miasteczku, a więc słuchamy!

Jest to miasteczko założone jeszcze za czasu II Wojny. Jego niemiecka nazwa to Kotzenau (po polsku Chocianów). Mieszka w nim ok 10000 mieszkańców więc każdy każdego praktycznie zna. W swojej mieścinie posiadamy pałac którego właścicielem był Książę Bolek I Surowy.
(zamek był tutaj wybudowany wcześniej).

No tak jak wspominałeś wcześniej, to rzeczywiście jest malutkie te twoje miasteczko. Patryku, czym obecnie się zajmujesz na co dzień?

Na co dzień jestem kierowcą kat.B, jeżdżę busem tzw. "Plandeką".

Powiadasz, że jesteś kierowcą? To może powiesz nam, czy uważasz się raczej za dobrego kierowcę czy za słabego?

Hmm zadałeś dobre pytanie.Uznałbym ,że uważam siebie za kierowcę ze średnimi umiejętnościami,ponieważ nigdy nie będzie się doskonałym kierowcą.Człowiek uczy się całe życie.

No dokładnie nigdy nie będzie, się doskonałym kierowcą nawet najlepsi popełniają błędy. Masz może jakieś zwierzątko albo rodzeństwo?

Tak,jak najbardziej posiadam psa o imieniu Brutus oraz czwórkę rodzeństwa (trzy siostry i brata).

Też chciałem, kiedyś nazwać swojego psa Brutus, ale moja rodzina stwierdziła, że lepiej jak będzie się nazywał Dżeki. A co do rodzeństwa to masz dobre z nimi relacje, czy raczej kłócicie się na okrągło?

Relacje z rodzeństwem mam dobre, jednak nieraz na okrągło się kłócimy jak to w rodzinie bywa. :D 

No, ale to co najważniejsze, że relacje macie dobre. Jak już jesteśmy przy rodzinie i w ogóle, to powiedz nam. Masz może dziewczynę, czy dalej czekasz na tą jedyną?

Na chwilę obecną nie mam dziewczyny, nadal oczekuję na tą jedyna. W życiu kilka błędów z takim wyborem popełniłem i na razie dałem sobie z tym spokój.

No z kobietami to jest przerąbane. A może chciałbyś, nam powiedzieć jakbyś sobie wyobraził tą jedyną, pod względem charakteru i wyglądu?

Z wyglądu to wiadome tak jak każdy sobie wyobraża ale z charakteru? Hmm.. na pewno musi być inteligentna, miła, zaradna a co najważniejsze szczera i empatyczna.

No to mam nadzieję, że niedługo ją spotkasz! Przejdźmy, do Twoich zainteresowań, czym jeszcze się interesujesz?

Interesuję się motoryzacją oraz poniekąd muzyką.

To może powiesz nam, jaki gatunek muzyki preferujesz? Masz ulubione jakieś utwory?

Nie mam preferowanego gatunku muzycznego, słucham co wpada w ucho. Tak mam ulubione utwory jest to m.i.n "Parostatek"Krzysztofa Krawczyka.

Wspominałeś wyżej, że interesujesz się motoryzacją? Posiadasz jakiś motocykl?

Nie, nie posiadam swojego motocykla, ale w niedalekiej przyszłości mam zamiar kupić.

Masz już może, jakiś na oku?

Póki co jeszcze szukam, ale myślę, że bardziej Hondę mam na oku.

Lubisz śpiewać, tańczyć?

Jasne lubię sobie pośpiewać, pograć na gitarze, niestety nie mam takiego głosu, który każdy by chciał usłyszeć. Natomiast tańczyć to dopiero po Litrze. :D 

Mówisz, że po litrze to wywijasz haha? Powiedz, nam podczas wykonywania, jakiej czynności tracisz poczucie czasu?

Poczucie czasu tracę zwłaszcza gdy przygotowuję jakieś jedzonko lub jestem na jakiejś imprezce ze znajomymi.

Czyli mówisz, że lubisz sobie zjeść? Co sprawia, że czujesz się szczęśliwy?

Szczęśliwi się czuje, hmm szczerze żaden powód nie sprawia,że jestem szczęśliwy, ponieważ jestem osobą na ogół pozytywną która nie traci tzw."banana z gęby". :D 

No i to się szanuje. Jakie cechy najbardziej, cenisz u drugiego człowieka i dlaczego?

Najbardziej cenię szczerość oraz uczciwość,ponieważ wtedy wiem,że taka osoba nie wbije mi przysłowiowego noża w plecy.

Czyli wartościowe cechy, które często ciężko dostrzec. Jakimi zasadami kierujesz, się w życiu i na co dzień? Masz jakieś, motto życiowe?

Szczerze nigdy się nie zastanawiałem jakimi zasadami się kieruje. Ale myślę, że kieruję się zwłaszcza prawdomównością oraz potrafię stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie w twarz, że nikogo nie skrzywdziłem, a wręcz przeciwnie, że pomogłem komuś. Ogólnie żyje w sposób nie niosący wyrzutów sumienia. Moje motto życiowe to " Nie spoglądaj za siebie" to co minęło już nie powróci.

Przechodząc dalej, jakie są Twoje plany na przyszłość?

Jak na razie się ustatkować, potem planować jestem człowiekiem, który daleko w przyszłość nie spogląda i żyję każdym nowym dniem. :)

Rozumiem. To zajmiemy się przeszłością. Jak wspominasz swoje dzieciństwo?

Bardzo dobrze, nie było wtedy takiego czegoś, że każdy siedzi z telefonem w twarzy. Wtedy każdy na dwór wychodził grało się na boisku w piłkę, ganiało się po podwórku. Szczerze nie chciałbym mieć innego dzieciństwa.

No to prawda teraz to, każdy siedzi przed komputerem, czy telefonem i nawet nie chce mu się wyjść na dwór. Nawiązując jeszcze, do tego dzieciństwa. Co najbardziej lubiłeś wtedy oglądać?

Dragonball oraz pokemony. :D

Dragonball'a oraz pokemony to sam, lubiłem oglądałem. A co aktualnie lubisz oglądać? Masz ulubiony gatunek filmowy?

Moim ulubionym gatunkiem filmowym są filmy akcji.

Masz ulubionego aktora?

Tak, jest nim Steven Segal.

Chciałbyś spotkać go? Jak wyobrażasz, sobie takie spotkanie?

Jasne, że bym chciał go spotkać. Szczerze wyobrażam to sobie jak normalny dzień tylko z tym, że wokół tego było by pełno osób.

Miejmy nadzieję, że kiedyś uda Ci się go spotkać! Jakie jest, Twoje największe marzenie?

Moim największy marzeniem jest, po prostu wygrać w totka :v (jest to realne marzenie które się kiedyś może spełni).

Mam nadzieję, że kiedyś Ci się spełni te marzenie! Czy masz swoje ulubione miejsce do, którego zawsze chcesz wracać?

Nie, takiego miejsca nie posiadam. Może kiedyś będzie.

A gdybyś mógł wybrać dowolne miejsce na świecie i spędzić tam dobę, co to byłoby za miejsce?

Były by to Stany Zjednoczone chciałbym zobaczyć Wielki Kanion.

W czym jesteś najlepszy? Masz jakieś, specjalne umiejętności?

Szczerze?Chyba w niczym najlepszy nie jestem. Moją umiejętnością jest wielozadaniowość, oznacza to, że potrafię poradzić sobie z kilkoma rzeczami naraz. Było to bardzo przydatne w mojej poprzedniej pracy.

Wierzysz w dawanie ludziom drugiej szansy? Potrafisz wybaczać innym?

Wierzę w dawanie drugiej szansy. Potrafię wybaczyć innym ale są wyjątki. 

Rozumiem. Jaki był najdziwniejszy przesąd, który usłyszałeś kiedykolwiek?

Przesąd? Pechowy dzień "Piątek 13-tego".Urodziłem się 13 grudnia więc raz na parę lat obchodzę urodziny w piątek 13-tego i pecha jakoś nie mam.

No to chyba musisz mieć jakiegoś farta. Co sądzisz o przyjaźni damsko-męskiej?

Dlaczego nie? Przyjaźń to przyjaźń i płeć tego nie zmienia.

Kim jest dla Ciebie przyjaciel?

Przyjaciel to osoba której można powierzyć wszystko i wiesz, że nie wbije ci noża w plecy.

Według Ciebie, jaki jest człowiek z natury? Dobry, czy zły?

Każdy jest dobry, ale na swój własny sposób.

Zgadzam się z tym. Ile czasu zajmuje, Ci zaufanie komuś?

Muszę znać te osobę przez dobre kilka lat, żeby w 100% jej zaufać.

Co myślisz o zawieraniu znajomości przez internet? Spotkałeś się z kimś, kiedyś w rzeczywistości z osobą tak poznaną?

Owszem, kilku moich dobrych znajomych poznałem przez internet. Spotkałem się z dwoma osobami w rzeczywistości których poznałem przez internet.

Co jest Twoim największym osiągnięciem w życiu? Co dla, Ciebie oznacza sukces?

Moim największym osiągnięciem w życiu jest póki co znalezienie dobrej pracy. Sukces oznacza dla mnie Cel do którego trzeba dążyć w 100% bez poddawania się na przeszkodach.

No i życzę Ci, żebyś się nigdy nie poddał! Przejdźmy teraz do spraw związanych z forum, serwerami. Jak trafiłeś na strefeskilla?

Na strefę trafiłem zupełnie przypadkiem szukając serwera do pogrania. Poznałem kilka osób i jak widać zostałem na dłużej.

No i mamy nadzieję, że zostaniesz na stałe! Przechodząc dalej, to widziałem, że masz rangę Moderatora. Opowiesz nam, jak się na niej czujesz? Miałeś już ją kiedyś?

Nie, nie miałem tej rangi na żadnej innej sieci. Czuję się na niej bardzo dobrze, postaram się nie zawieść żadnego z użytkowników, którzy będą potrzebowali mojej pomocy.

Masz jakieś dalsze plany co do sieci. 

Tak jak wspominałem wcześniej, jestem osobą która żyje bez planu więc planów tak owych nie mam, ale na sieci zostanę na pewno jeszcze przez długi okres czasu.

Rozumiem. Spędzasz tutaj dużo czasu, a więc powiedz nam jaka, Twoim zdaniem panuje tutaj atmosfera

Atmosfera jest bardzo pozytywna.Był jeden przypadek gdy atmosfera się zepsuła dosłownie na dzień.

A chciałbyś może zdradzić, nam jaki był to przypadek?

Chyba nie muszę pisać co to był za przypadek. Każdy wie co się stało. I jaka była tego przyczyna. 

Który z serwerów na sieci, jest twoim ulubionym?

Jak przyszedłem na sieć był CS:GO Mod na którym bardzo dużo czasu spędzałem i on był,jest i będzie moim ulubionym serwerem ,który był na sieci. (Niestety już go nie ma).

Jesteś również Opiekunem serwera Only AWP. Opowiesz, jak to się stało?

Zostałem opiekunem serwera Only AWP, stało się to przez właściciela serwera. Byłem już opiekunem na CS:GO MOD i w jego uznaniu jestem właściwą, odpowiedzialną osobą by pełnić ową funkcję.

Rozumiem. Teraz kilka szybkich pytań i odpowiedzi.

Zima czy Lato?

Lato.

Morze czy Góry?

Góry.

Komedie czy horrory?

Komedie.

Blok czy Dom?

Dom.

Dzień czy Noc?

Noc.

Pies czy Kot?

Pies.

Wódka czy Piwo?

Wódka.

Film czy Książka?

Film.

CS 1.6. czy CS:GO?

CS 1.6, grałem w GO skończyłem na DMG, za dużo cheaterów.

Kebab czy pizza?

Kebab.

Impreza, czy kino?

impreza.

Tym miłym akcentem kończymy wywiad. Dziękuję, Ci za poświęcony czas. Chciałbyś kogoś pozdrowić, albo dodać coś od siebie?

Jasne, chciałbym pozdrowić wszystkich z którymi przesiaduję na naszym sieciowym Teamspeaku.
    Dziękuję Ci za wywiad, było miło. :D

Ja również dziękuję i pozdrawiam wszystkich użytkowników naszego forum!

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Użytkownik∙

Kox

• Użytkownik

Super wywiad!

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Fajny wywiadzik, super się czytało i co najważniejsze jest przejrzysty :x

• Dzięki 1

KAQoN5I.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]