Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Dziś zadajemy pytania do @мιĸey jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Czym się zajmujesz na co dzień [P] Jakich używek zazywasz a jakis zażywałeś? [P] Czego sie boisz czy tam obawiasz [P] Co twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu [P] Czego żałujesz [P] Jakie masz marzenie [P] Najśmieszniejsza wpadka w twoim życiu? {Opowiedz) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 [P] Skąd pomysł na taki nick? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Jak się znalazłeś na sieci? [P] Ulubiona potrawa? [P] Czy posiadasz jakieś zasady w życiu? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ƒяσggу™ Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 14 godzin temu, Dusia napisał: @Dusia [P] Czym się zajmujesz na co dzień Pracuje, studiuję [P] Jakich używek zazywasz a jakis zażywałeś? Papierosy, piwo [P] Czego sie boisz czy tam obawiasz Śmierci moich rodziców, chorob uzaleznien, smierci [P] Co twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu Przyjażń, rodzina, życie, odwaga. Dążenie do spełniania wy znaczonych przez siebie celów, nauka, miłość. W takiej właśnie kolejności. [P] Czego żałujesz Podjęcia decyzji pochopnie, bez dokładnego przemyślenia ich i rozważenia wszystkich opcji. Rzadko sie zdarza, lecz jednak żałuje. [P] Jakie masz marzenie W sumie, nie powinno się o tym mówić, bo sie nie spęłniają Chciałbym założyć rodzine, osiągnąć coś w życiu. [P] Najśmieszniejsza wpadka w twoim życiu? {Opowiedz) (Opowiem jedną którą troche pamiętam xD) Za dzieciaka, grałem z kolegą i z koleżanką z klasy i leciała piłka i chciałem ją kopnąć więc lekko skoczyłem i zdarłem nogędo góry. (Wiecej nie pamiętam, bo to jeszcze z czasów podstawówki xD) @PorQue 15 godzin temu, PorQue napisał: [P] Skąd pomysł na taki nick? Nudziło mi się, więc wybrałem angielski nick (Mikey). [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Spać, grać, spotykać się z dziewczyną. [P] Jak się znalazłeś na sieci? Przez serwer DD2. [P] Ulubiona potrawa? Hamburger, pizza, frytki [P] Czy posiadasz jakieś zasady w życiu? Spełniać swoje marzenia, nie zważać na krytykę innych, być sobą, pracować nad swoim, nie udawać kogoś kim nie jestem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 14 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi