Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Nick:acabek Imię:Alan Wiek (dokłada data):2003.04.14 16 SID:STEAM_0:1:419158650 0 00:09 17 0 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: ogólnie to sporo czasu spędzam na forum co jakieś pół godziny wbijam zerknąć Opisz siebie:Mam na imię Alan mam 16 lat pochodzę z woj łódzkiego ogólnie to uprawiam bardzo dużo sportu na co dzień wychodzę z kumplami pograć czy coś trenuje kickboxing jak zarówno muay tuay trenuje to od jakoś roku lubie czasami popykać w cs czasami mnie widać na większości serwerach ale najczęściej gram na dr i dd2 #1 teraz nie mam czasu grać ponieważ jestem u ciotki ale w poniedziałek/wtorek wracam do łodzi i wszystko się nadrobi stracone godzinki na serwerze gdzie go pilnuje.Ogólnie to jestem aktywną osobą na forum może nie wykazuję tego na czatboxsie ale jestem często na forum i przeglądam wszystkie tematy. Dlaczego akurat Ty?:Ponieważ chcę zdjąć trochę obowiązków z tutejszych ubt ja mam dużo czasu teraz ponieważ są też wakacje itp i chciałbym pomóc. Czy miałeś styczność z Amxbans?:miałem Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:6/7 Kontakt:pw/steam/ts/discord mogę założyć gg /fb Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Wybacz, ale jestem na nie! - Twoje podanie pisałeś w 5 minut, brakuje przecinków, kropek, nic nie trzyma się kupy. - Masz urlop a składasz podanie? -\+ Wiek Proponuje ci, abyś zajął się rangami, które posiadasz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Nie. -podanie na kolanie. Jesteś na urlopie a podanie piszesz? +/- wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Na nie -Podanie +wiek -Jesteś na urlopie a już piszesz podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Wybacz, ale ja także jestem na nie, - Masz urlop, a składasz podanie na UBT, - Podanie w ogóle nie przekonuje, - "mogę założyć gg" <- Gdy ja pisałem podanie o Redaktora ta ja przed podaniem założyłem GaduGadu, a Ty możesz założyć??? Ty powinieneś! Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Nie -podanie mnie nie przekonuje -nigdy nie widziałem żadnej rozpiski od Ciebie -jesteś na urlopie ,a piszesz podanie x D +wiek Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Przykro mi, ale podanie mnie nie przekonuje:/ Wykaż się i jak będzie ktoś do rozpisania to spróbuj swoich sił i rozpisz Go Na obecną chwilę podanie odrzucam. Spróbuj za tydzień/dwa Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało odrzucone! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi