Użytkownik Frosty Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Witam wszystkich czytelników redakcji strefaskilla.pl dziś przyszedł czas na wywiad, moim rozmówcą był Kuba znany jako @Hitarii. Kuba jest bardzo fajny człowiekiem, interesuje się grafiką komputerową i sportami walki, więcej dowiecie się po przeczytaniu wywiadu. Zapraszam! Legenda: @Frosty Pomarańczowy. @Hitarii Biały. Witaj! Dziękuję, że zgodziłeś się odpowiedz na kilka moich pytań. Na początek standardowo. Przedstaw się, powiedz ile masz lat, gdzie mieszkasz i czym się interesujesz. Witam! Na imię mi Kuba, kilka miesięcy temu, ukończyłem 17 rok życia. Mieszkam w województwie kujawsko - pomorskim a dokładnie we Włocławku, interesuję się grafiką komputerową, oraz sportami walki. Włocławek, ciekawie. Są jakieś ciekawe miejsca, które warto zwiedzić w twoim mieście? Szczerze to nie. Jest to wiocha jakich mało. Jedyną atrakcją tego miasta jest wielka Galeria o nazwie ,,Wzorcownia" oraz bulwary, nic innego tutaj nie ma co zwiedzania. Tak czy siak zapraszamy w tamtą część naszego kraju. Wyżej wspomniałeś, że interesujesz się grafiką komputerową i sportami walki. Masz jakieś plany na przyszłość związane ze swoimi zainteresowaniami? Powiem tak, z grafiką nie wiąże jakiś dużych planów, bo to jest tylko dla mnie zabawa, eksperymentowanie, zabijanie czasu, lecz już ze sportami walki, chciałbym powiązać swoją przyszłość. Odpowiedz o tym, trenujesz? Sporty walki to termin, który można rozwinąć. Jak wygląda to w twoim przypadku? Oczywiście, że można rozwinąć, tylko wymaga to trochę czasu, oraz systematycznego chodzenia na treningi, nic nie przyjdzie samo, jest to sport po prostu dla ,,odważnych" którzy nie boją się podejmować wyzwań, oraz Ci którzy nie boją się bólu. Jak to wygląda w moim przypadku? Będę starał się dojść na sam szczyt. Życzę ci powodzenia i mam nadzieje, że za kilka lat zobaczę Cię w klatce. Przejdę do pytań związanych z forum. Powiedz nam jak trafiłeś na naszą sieć. Właściwie o sieci wiedziałem już jakiś czas temu, i szukałem sobie serwera jakiegoś DD2, na którym można byłoby miło spędzać czas, i trafiłem akurat na DD2 #1, zarejestrowałem się na forum. I tak oto zaczęła się przygoda na tej sieci. Na forum jesteś od 8 lipca, czyli od 12 dni. Powiedz nam kogo przez ten czas poznałeś najlepiej. Z kim najlepiej się dogadujesz a z kim nie masz za dobrego kontaktu. Przez ten czas najlepiej poznałem się z @PorQue oraz @Delta z x^2, jeszcze nie mogę stwierdzić z kim się najlepiej dogaduje, a z kim nie mam dobrego kontaktu. Rozumiem, na forum posiadasz takie rangi jak: UBTeam, Admin dd2 #1, grafik, opiekun [mix], VIP i strefowicz. Masz chrapkę jeszcze na jakąś rangę? Chciałbyś się jeszcze czymś zajmować czy jak na razie wystarczy ci obowiązków? Na razie tyle obowiązków mi starczy. Nie planuje już starać się o żadną range. Szanuje, powiedz nam co myślisz o pracy naszych moderatorów. Dobrze wykonują swoje obowiązki? Hm, według mnie dobrze wykonują swoje obowiązki - gdyby źle wykonywali swoje obowiązki na pewno zostaliby zdegradowani z owej funkcji. Jest coś co byś zmienił na forum? Może coś dodał, usunął? Raczej nie, wszystko mi odpowiada. Dobrze, masz rodzeństwo? Nie, nie mam rodzeństwa. Czyli jesteś jedynakiem, jak myślisz jesteś rozpieszczany przez swoich rodziców? Chciałbyś mieć braciszka lub siostrzyczkę? Sądzę, że nie jestem rozpieszczany przez rodziców. Nawet bym nie chciał. Zostałem wychowany tak, że jak czegoś potrzebuje powinienem sobie sam na daną rzecz zarobić, dlatego pracuje w firmie mojego taty przez całe wakacje. Nie, nie chciałbym mieć brata lub siostry. Dobrze dogadujesz się z rodzicami? Jaki masz z nimi kontakt? Z rodzicami dogaduje się bardzo dobrze, mam z nimi bardzo dobry kontakt Masz już 17 lat przed tobą dorosłe życie, powiedz nam czy jesteś zakochany? Masz dziewczynę? A może masz jakaś na "oku"? Tak, jestem mam dziewczynę od tygodnia. Oo w takim razie powodzenia. Niech wpada na strefeskilla! Jakie według ciebie cechy powinna mieć idealna żona? Hm, powinna być przeze wszystkim wierna, i nie powinna mnie okłamywać, jeżeli chcielibyśmy budować swoją drogę dalej, to powinna ona być szczera, bez kłamstw. Wiadomo, że powinna też posiadać urodę, bo nikt by nie chciałby być z "pasztetem,, Jaki skromny... Uroda jest oczywiście potrzebna, ale liczy się to co ma w środku. Jesteś typem człowieka, który woli chodzić na imprezy i spędzać czas z przyjaciółmi czy jednak wolisz posiedzieć w ciszy i spokoju w domu? Jestem osobą, która nie lubi zbytnio chodzić na imprezy, nie kręcą mnie takie klimaty, wolę posiedzieć kulturalnie że znajomymi na ławce, na osiedlu. Rozumiem, za kilka dni minie nam pierwsza połowa wakacji. Wybierasz się gdzieś, planujesz gdzieś pojechać? A może już byłeś na wakacjach. Jeśli tak to gdzie? Tak, byłem że znajomymi nad morzem w Jantarzre, na razie nie planuje nigdzie podróżować, chyba że spontaniczny wypad że znajomymi na jeden dzień, ale to się okaże wszystko Rozumiem, jakie masz jeszcze zainteresowania prócz grafiki i sportów walki? Interesuje się również fryzjerstwem. Ooo czyli wszystkie głowy zapraszamy do Kuby na strzyżenie. Jak zaczęła się twoja historia z cs'em? Zaczęła ona się kilka dobrych lat temu, pewnego razy kolega zaprosił mnie do siebie do domu, zobaczyłem że gra w 1.6, spodobało mi się, wróciłem do domu, zainstalowałem ową grę, i gram do dzisiaj. Ciekawa historia, na jakim serwerze ci się najlepiej gra? Jaki jest twój ulubiony mod? Preferuję OnlyDD2 oraz Deathrun, kiedyś też bardzo lubiłem JailBreaki, ale teraz już mi, "szał,, na JailBreaki przeszedł. Jak jest twoja ulubiona mapa? Na jakiej miejscówce najlepiej ci się fraguje? Jaka jest twoja ulubiona broń? Moja ulubiona mapa, to jest DeDust2, nie mam jakiejś ulubionej miejscówki, ulubioną bronią jest AK-47 Grasz w jakieś inne gry niż cs? A może jednak jesteś zwolennikiem tylko i wyłącznie tej strzelanki? Czasami zdarzy się, że pogram w GTA V, oraz CS:GO Rozumiem, opowiedz nam historię powstania twojego nicku. To była bardzo zabawna historia, bardzo długo szukałem nicku, na stałe, z którego ludzie by mnie kojarzyli, zawsze zmieniałem nick, co dwa dni, zdarzało się, że codzienne po kilka razy, i pewnego razu, wbiłem na randomowy serwer JailBreak, spodobał mi się, po kilku dniach zarejestrowałem się na forum, i była na tym forum osoba o nicku "Hattori" i "Hitori" zaprzyjaźnilem się z nimi bardzo, zaczęliśmy rozmawiać na TS3 po kilkanaście godzin dziennie, i Hattori wpadł na pomysł, że ja będę ich "synem" bo przecież jestem najmłodszy haha, i wymyślili mi nick Hitarii, i od 7 lat już jestem w internecie znany jako Hitarii, dodam jeszcze, że gdy jesteśmy wszyscy na TS3 czyli ja, Hattori i Hitori, ludzie często nie mogą się połapać, kto jest kto haha, do dnia dzisiejszego mamy bardzo dobry kontakt, chodź mieszkamy w różnych miejscowościach. Bardzo zaciekawiła i spodobała mi się twoja historia Kubuś! Myślę, że to dobry moment na zakończenie tego wywiadu, dziękuje ci bardzo za poświęcony czas, mam nadzieje, że Cię nie zanudziłem i że ci się podobało. Na sam koniec możesz kogoś pozdrowić! Do następnego. Pozdrawiam całą społeczność forum! Do następnego! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Bardzo krótki wywiad, myślałem że będzie dłuższy panie Redaktorze. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dobrze wyszło! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dobrze wyszło Panie @Frosty . Czekamy na więcej takich prac i oby tak dalej! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Fajne . Mam chyba rywala?. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi