Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Hejka ^_^

Martysia ;3

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Hejcia Wszystkim <3

Mam na imię Martyna, liczę sobie 17 lat, pochodzę z Wrocławia. Uczęszczam do technikum.:)W wolnym czasie słucham dużo muzyki, bardzo uwielbiam tańczyć i śpiewać, potrafię też dobrze gotować :D Mam taką nadzieję że potrafię :) Uwielbiam bardzo też motoryzację - to chyba u mnie rodzinne -, wszelkie auta oraz motocykle są dla mnie bardzo fascynujące i myślę, że w przyszłości można się obawiać o bezpieczeństwo na drodze, gdyż w momencie zdania przeze mnie prawa jazdy, na drodze pojawi się jeden pirat drogowy więcej, ale spokojnie, dam znać w momencie, w którym czas będzie się ewakuować! :D  Na ogół jestem osobą otwartą na nowe znajomości, choć też nie zawsze, zależy to wszak od mojego samopoczucia. Nie lubię osób, które są natrętne, zbyt ciekawskie, obłudne i konfliktowe. :) Z reguły staram się do wszystkich podchodzić identycznie - przyjaźnie -, zawsze pierwsza wyciągam rękę, lecz niekiedy nie wychodzę na tym pozytywnie. Czasami zauważyć można, że jestem zbyt szczera, zawsze mówię to co chcę powiedzieć, nie owijam w bawełnę, jeżeli coś mi się nie podoba, mówię to od razu, nie lubię udawać. Jestem osóbką bezkonfliktową wbrew pozorom, choć jeżeli już wyniknie jakieś niepotrzebne spięcie między mną, a osobą trzecią to staram się je jak najszybciej wyjaśnić i załagodzić w każdy możliwy sposób. Wolę porozmawiać niż bez sensu ciągnąć kłótnię. Nie lubię rywalizacji. Posiadam dziwne poczucie humoru i ogromny dystans do siebie jak i ogólnie do świata. Lubię pomagać innym ludziom. Grywam też oczywiście  w CS'a przesiadując na różnych serwerach, gdzie poznaję masę nowych ludzi i kręcę z nimi dobre śmieszki. Mam nadzieję, że ludki są tutaj przyjaźni pomocni oraz, że bez problemu zaklimatyzuję się tutaj. <3 

• Lubię to! 4
  • Super 2

98308042090228729987.png

• Użytkownik

Witamy na StrefaSkilla! :)

KAQoN5I.png

• Zasłużony

Siema, dobrze że nie mieszkam w pobliżu Wrocławia będę żył xDD

• Junior Admin
Junior Admin

Heej

heh1111.png

• Użytkownik∙

W koncu :D Siemanko ;) 

• Premium
Premium

Hej, hej :D

• Użytkownik

Hej  zapraszam na Only DD2 #2 ;)

GFTePd.png

• Użytkownik

Heeejka :D a tam marudzisz że pirat drogowy będzie... Ja na B zdałem za drugim razem bo za pierwszym miałem kolizje xD

• Użytkowniczka

ooo  blisko mnie ;d hej ;d

• Użytkownik∙

Hejka, miło mi cie poznać. 

• Użytkowniczka

Hejj :D

• Super 1

images?q=tbn:ANd9GcR5CJP6gJrDUDqhYKEEeA7

• Użytkownik

Siemasz :) 

175z175_front_749_0_0_0_d522925d9eac185fbb3b00e5e05d.jpg.368a245dec2d51a94202a51dd31ae594.jpg   

• Użytkownik∙

no hejcia :D

• Zasłużony

Siemankoo :DD 

• Użytkownik∙

Hey :zakochany:

• Użytkownik∙

To ta co mnie nagrywać chciała!!!! hej :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]