Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Hejcia Wszystkim Mam na imię Martyna, liczę sobie 17 lat, pochodzę z Wrocławia. Uczęszczam do technikum.W wolnym czasie słucham dużo muzyki, bardzo uwielbiam tańczyć i śpiewać, potrafię też dobrze gotować Mam taką nadzieję że potrafię Uwielbiam bardzo też motoryzację - to chyba u mnie rodzinne -, wszelkie auta oraz motocykle są dla mnie bardzo fascynujące i myślę, że w przyszłości można się obawiać o bezpieczeństwo na drodze, gdyż w momencie zdania przeze mnie prawa jazdy, na drodze pojawi się jeden pirat drogowy więcej, ale spokojnie, dam znać w momencie, w którym czas będzie się ewakuować! Na ogół jestem osobą otwartą na nowe znajomości, choć też nie zawsze, zależy to wszak od mojego samopoczucia. Nie lubię osób, które są natrętne, zbyt ciekawskie, obłudne i konfliktowe. Z reguły staram się do wszystkich podchodzić identycznie - przyjaźnie -, zawsze pierwsza wyciągam rękę, lecz niekiedy nie wychodzę na tym pozytywnie. Czasami zauważyć można, że jestem zbyt szczera, zawsze mówię to co chcę powiedzieć, nie owijam w bawełnę, jeżeli coś mi się nie podoba, mówię to od razu, nie lubię udawać. Jestem osóbką bezkonfliktową wbrew pozorom, choć jeżeli już wyniknie jakieś niepotrzebne spięcie między mną, a osobą trzecią to staram się je jak najszybciej wyjaśnić i załagodzić w każdy możliwy sposób. Wolę porozmawiać niż bez sensu ciągnąć kłótnię. Nie lubię rywalizacji. Posiadam dziwne poczucie humoru i ogromny dystans do siebie jak i ogólnie do świata. Lubię pomagać innym ludziom. Grywam też oczywiście w CS'a przesiadując na różnych serwerach, gdzie poznaję masę nowych ludzi i kręcę z nimi dobre śmieszki. Mam nadzieję, że ludki są tutaj przyjaźni pomocni oraz, że bez problemu zaklimatyzuję się tutaj. 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Witaj miło cie poznać Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Witamy na StrefaSkilla! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WojtaZ Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Czesc Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 23 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Siema, dobrze że nie mieszkam w pobliżu Wrocławia będę żył xDD Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Heej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 W koncu Siemanko Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 23 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Hej, hej Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Hej zapraszam na Only DD2 #2 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 hejkaaaaaa Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Heeejka a tam marudzisz że pirat drogowy będzie... Ja na B zdałem za drugim razem bo za pierwszym miałem kolizje Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 ooo blisko mnie ;d hej ;d Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Hejka, miło mi cie poznać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 czesc Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Hejcia,Witamy Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Asia.xee Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Hejj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik James 23 Opublikowano 23 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Siemasz Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 23 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ sxNNNNNNNNNNNNN Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 no hejcia Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Siemankoo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Hey Odnośnik do komentarza
Użytkownik foreverallone 1337 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 To ta co mnie nagrywać chciała!!!! hej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi