Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Hejka ^_^

Martysia ;3

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Hejcia Wszystkim <3

Mam na imię Martyna, liczę sobie 17 lat, pochodzę z Wrocławia. Uczęszczam do technikum.:)W wolnym czasie słucham dużo muzyki, bardzo uwielbiam tańczyć i śpiewać, potrafię też dobrze gotować :D Mam taką nadzieję że potrafię :) Uwielbiam bardzo też motoryzację - to chyba u mnie rodzinne -, wszelkie auta oraz motocykle są dla mnie bardzo fascynujące i myślę, że w przyszłości można się obawiać o bezpieczeństwo na drodze, gdyż w momencie zdania przeze mnie prawa jazdy, na drodze pojawi się jeden pirat drogowy więcej, ale spokojnie, dam znać w momencie, w którym czas będzie się ewakuować! :D  Na ogół jestem osobą otwartą na nowe znajomości, choć też nie zawsze, zależy to wszak od mojego samopoczucia. Nie lubię osób, które są natrętne, zbyt ciekawskie, obłudne i konfliktowe. :) Z reguły staram się do wszystkich podchodzić identycznie - przyjaźnie -, zawsze pierwsza wyciągam rękę, lecz niekiedy nie wychodzę na tym pozytywnie. Czasami zauważyć można, że jestem zbyt szczera, zawsze mówię to co chcę powiedzieć, nie owijam w bawełnę, jeżeli coś mi się nie podoba, mówię to od razu, nie lubię udawać. Jestem osóbką bezkonfliktową wbrew pozorom, choć jeżeli już wyniknie jakieś niepotrzebne spięcie między mną, a osobą trzecią to staram się je jak najszybciej wyjaśnić i załagodzić w każdy możliwy sposób. Wolę porozmawiać niż bez sensu ciągnąć kłótnię. Nie lubię rywalizacji. Posiadam dziwne poczucie humoru i ogromny dystans do siebie jak i ogólnie do świata. Lubię pomagać innym ludziom. Grywam też oczywiście  w CS'a przesiadując na różnych serwerach, gdzie poznaję masę nowych ludzi i kręcę z nimi dobre śmieszki. Mam nadzieję, że ludki są tutaj przyjaźni pomocni oraz, że bez problemu zaklimatyzuję się tutaj. <3 

• Lubię to! 4
  • Super 2

98308042090228729987.png

• Użytkownik

Witamy na StrefaSkilla! :)

KAQoN5I.png

• Zasłużony

Siema, dobrze że nie mieszkam w pobliżu Wrocławia będę żył xDD

• Junior Admin
Junior Admin

Heej

heh1111.png

• Użytkownik∙

W koncu :D Siemanko ;) 

• Premium
Premium

Hej, hej :D

• Użytkownik

Hej  zapraszam na Only DD2 #2 ;)

GFTePd.png

• Użytkownik

Heeejka :D a tam marudzisz że pirat drogowy będzie... Ja na B zdałem za drugim razem bo za pierwszym miałem kolizje xD

• Użytkowniczka

ooo  blisko mnie ;d hej ;d

• Użytkownik∙

Hejka, miło mi cie poznać. 

• Użytkowniczka

Hejj :D

• Super 1

images?q=tbn:ANd9GcR5CJP6gJrDUDqhYKEEeA7

• Użytkownik

Siemasz :) 

175z175_front_749_0_0_0_d522925d9eac185fbb3b00e5e05d.jpg.368a245dec2d51a94202a51dd31ae594.jpg   

• Użytkownik∙

no hejcia :D

• Zasłużony

Siemankoo :DD 

• Użytkownik∙

Hey :zakochany:

• Użytkownik∙

To ta co mnie nagrywać chciała!!!! hej :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]