Użytkownik foreverallone 1337 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Nick:Foreverallone1337 (Prawdziwy nick hzzZ) Imię:Łukasz Wiek:17 Jakich programów używasz do grafiki?:gimp photoshop 2019 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:4h Opisz siebie:Jestem miłą osobą , koleżeńską , przyjazną , pracowitą , pomocną Dlaczego akurat Ty?:Ponieważ widzę że jest 1 grafik to postanowiłem pomóc drugiej osobie oraz forum. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:8.5 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3):Dam więcej żeby się okiem napatrzeć :V Kontakt:forum , :59118887 , steam: V A L V E Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 na tak +wiek +chęci +fajne prace -aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WojtaZ Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Przykro mi lecz na ,Nie. -Aktywność [ masz 40 minut na forum i już podanie składasz ] -Nikt Cie nie zna +wiek +/- prace Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jestem na Nie Nie spełniasz większości wymagań. Ale prace na + Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Na nie -Podanie (mogles sie bardziej wysilić i rozpisac -staz / aktywnosc na forum -/+ prace + Chęć pomocy Jak byś poprawił aktywność na forum była bym na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 +Wiek +/-Prace -Nikt cię nie zna -Aktywność Podsumowując jestem na nie. Pograj trochę więcej, daj się poznać graczom i spróbuj za jakiś czas. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 A więc tak.. dopiero co napisałeś przywitanie na forum itp. Posiedź z nami na forum, porób zlecenia użytkownikom, daj się poznać i zapraszam do spróbowania za tydzień. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało odrzucone! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi