Użytkownik Ola Góra Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Wzór: Imię: Aleksandra/ Ola Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chcę pomóc finansowo właścicielom serwera, jak i graczom w likwidowaniu problemów związanymi z serwerem. Również po to, aby pomóc w innych sprawach serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Jailbreak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Niestety, nie miałam takiej możliwości. Znajomość amxx i panelu (0-10): 6,5/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak. Coś o sobie: Osoba z dystansem do siebie oraz do innych, nie toksyczna , miła, pomocna, dążąca do sprawiedliwości. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Na Nie -Na serwerze od 3 dni - podanie na admina zostalo przyjete na okres probny -Podanie (juz na admina sie bardziej rozpisalas ;v) -/+ amxx +wiek "19. Namawianie innych osób do sprawdzenia podania, kończy się jego odrzuceniem. " " Ola GóraDzisiaj 23:24 @deacon ej złożyłam podanie na opiekuna spojrzysz?" Ola GóraDzisiaj 23:25 @PupuPanPanda ej pupuś luknij moje podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Nie - Nikt cię nie zna - Na serwerze 3 dni - doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgadzam się z @Dusia -Na serwerze grasz krótko daj się bardziej poznać. -Podanie na admina zostało przyjęte w okresie próbnym +wiek Niestety na nie Jak będziesz grała często na serwerze Wtedy zmienię swoje zdanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jestem na nie -Dopiero co admina dostałaś a już opiekun? Pamiętaj że to jest duży obowiązek i osoba która powierzy ci taką funkcję musi ci ufać i wiedzieć co potrafisz żeby nie rozwalić serwera. +Wiek +/-Amxx -Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Na. Nie +wiek -grasz od 3dni -Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 24 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Na Nie -aktywność -Staż -gt -Nikt Cię nie zna 25. Nakłanianie użytkowników do wypowiedzenia się w własnym lub czyimś podaniu będzie skutkowało jego natychmiastowym odrzuceniem PS. Jedno podanie na tydzień, a nie dwa! Czyli do odrzucenia xd Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jedno podanie na tydzień: Nie sądzisz, że troszkę za szybko startujesz na opiekuna? Daj się trochę zapoznać bo nikt Cię nie zna Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało odrzucone! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi