Użytkownik Frosty Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników. Mam propozycje, która polega na dodaniu rangi "REDAKTOR NACZELNY" Rangą jest potrzebna do wprowadzenia porządku w dziele redakcji. W ekipie powinna być osoba, która posiada tą rangę. Potrzebny jest wódz! Jeśli propozycja zostanie rozpatrzona pozytywnie, proponuje, aby rangę otrzymała nasza koleżanka @Dusia. Z tego względu iż jest najdłużej, zna się na tym i na pewno sobie poradzi. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Byloo mownie ustalane ze jestem opiekunką redakcji nie wiem czy trzeba specialnie do tego rangę robić ;v nie mam zdania na ten temat. (Plus jest tylko nasza dwójka w redakcji too myślę ze jakiegos nie porządku nii maa ;p) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 W sumie czemu nie, ale opiekuna grafików też bym zrobił XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Tak jak pisała Dusia, ona opiekuje się działem redakcji i każdy to wie, jak dla mnie zbędne łapanie kolorkow ;d Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Zbędne dodawanie dodatkowych rang. @Dusia jest opiekunką redaktorów, więc nie wiem czy warto dodawać rangę jak jest mała ilość osób na danej randze, jak i tak te osoby wiedzą do kogo się zgłosić. Poczekam na opinie jeszcze i wtedy wspólnie rozpatrzymy :3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Na obecny moment jest ona nie potrzebna, ponieważ jest tylko 2 redaktorów. Oczywiście jak będzie więcej to jest jak najbardziej na +++ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Uważam że ta propozycja jest zbędna ponieważ was jest tylko dwoje Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Tak jak wspomniał @Milka. może kiedyś jeśli faktycznie będzie duża ilość redaktorów i potrzebne będzie konkretne rozpisanie obowiązków to jeżeli @Dusia będzie chciała to wprowadzimy taką rangę i oczywiście Dusia ją obejmie jak jest dotychczas redaktorką naczelną i zajmuje się redaktorami itp. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Propozycja została odrzucona! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi