Użytkownik mikifryty Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Mam problem z medalami na only dust2 #1. Gram na tym serwerze od 2/3 dni, wbiłem topke a medale z dnia na dzień znikają. Nie wiem czy to jest błąd, czy jakiś admin mi usuwa te medale, ale to jest irytujące bo już nabiłem ze 30 medali a mam 0. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 @Zmiksowany, @Trivor zerknijcie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Masz zmienne IP? Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikifryty Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Nie mam zmiennego ip. CS ze steama więc też nie jest to wina sID Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Nie żeby coś ale mam to samo na dd2#1 i #2 Nie pisałem o tym bo wcale Mi na tym nie zależy,ale jak już jest taki post to się podepne Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Powiem tak grając półroku na #2 i mając tam admina to wiem o co chodzi miałem taką samą sytuację nabiłeś np. 16zlotych, 8srebnych, 3 brązowe. One po około tygodniu same znikały, a w topce nawet miał ktoś po 9999999 medali, ten plugin ma bugi oraz błędy Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 26 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Sam plugin nie jest potrzebny bo po co to wgl?! Moim zdaniem do usunięcia Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 26 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Witam też przytrafiła mi się taka sytuacja wczoraj normalnie miałem 4 topke medali itd Dziś patrze i ani 1 medalu nie mam. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Będę dziś ogarniał nowe ulepszone, niepobugowane medale na #1 i #2 więc dziś/jutro powinny się pojawić. Oczywiście będzie ich reset, bo nowy plugin więc jeśli dawno nie było resetu rankingu to opiekuni zastanówcie się nad resetem. @Meluś, @`sosmula†., @Hitarii Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Propozycja została przyjęta! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi