Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Martysia ;3 Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 @Deacon @Martysia ;3 Witaj! Mogłabym przeprowadzić mały wywiad z tobą i zadać parę pytań? @Deacon Jasne pytaj śmiało. @Martysia ;3 Może na sam początek.. Przedstaw się i opowiedz coś o sobie @Deacon Jestem Olivier mam 16 lat, jestem z Śląska,jestem zainteresowany piłką nożną ogólnie sportem a także informatyką jestem miły ale także jak ktoś mnie ostro wkurzy potrafię być wybuchowy no i oczywiście lubię bardzo dziewczyny, oraz lubię jeszcze bardzo polski rap. @Martysia ;3 Przejdźmy do pytań. Co robisz na co dzień? @Deacon Na co dzień wychodzę z kumplami na plac pokopać piłkę, z dziewczyną często do kina chodzę, na zakupy też się zdarza, ale rzadko. Na co dzień kąpie się także i lubię robić wypady z kumplami np na baseny itp. no i przesiaduje tu czyli na forum, gram w cs'a i przeglądam Youtub'a @Martysia ;3 Na jakim filmie w kinie byłeś ostatnio, i jakiej muzyki słuchasz? @Deacon Ostatnio byłem w kinie Spider-Man:Daleko od domu. a muzyki słucham najczęściej rapu oczywiście Polskiego. @Martysia ;3 Jak ci się film podobał? @Deacon Średnio, lepsze już było Avengers koniec gry. Więcej akcji itp. @Martysia ;3 Oglądałam Avengers i bardzo mi się film podobał Powiedz, czy są jakieś miejsca w Twoim mieście w których lubisz przebywać? Które można zwiedzić? @Deacon Do zwiedzania np: Skansen Muzeum Śląskie Stadion narodowy, a mój kącik gdzie często przebywam to w parku na ławce @Martysia ;3 Byłam na stadionie, bardzo ładnie . Jakie są Twoje wady a jakie zalety? @DeaconZalety: Miły pomocny, zabawny. Wady: Denerwujący, chrapię w nocy, nie śmieszny. @Martysia ;3 Współczuje twojej dziewczynie w nocy Jak czujesz się na forum? Jest coś co chciałbyś zmienić? @Deacon Nie. forum jest bardzo dobrze zrobione, czuję się na nim świetnie jest miła atmosfera, no może nie zawsze ale jest @Martysia ;3 Masz osoby na forum z Którymi możesz normalnie porozmawiać? Są osoby których nie tolerujesz? @Deacon Raczej nie mam takiej osoby bo, no jestem dosyć nowy na forum a z tolerancją to toleruje raczej wszystkich. @Martysia ;3 Przez ten krótki czas bycia tutaj poznałeś jakąś osobę z Forum osobiście? Jeżeli nie to czy chciałbyś kogoś poznać? @Deacon Nie. Osobiście z forum nikogo jeszcze nie poznałem, no chciałbym wszystkich poznać jak najlepiej albo te osoby co są dosyć aktywne na czacie i się udzielają. @Martysia ;3 A mógłbyś wymienić te osoby które są aktywne na czacie i chciałbyś je poznać osobiście? @Deacon - @Milka. @Dusia @`Fuck it. @Hitarii @Trivor @Zmiksowany @Husaria @Ola Góra @Martysia ;3 @skowron @~Andziaa. @Martysia ;3 Bardzo mi jest miło że mnie też byś chciał poznać Mam nadzieję że to się spełni i wszystkich będziesz miał okazję poznać osobiście To teraz czas na najważniejsze pytanka! Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z CS'em ? @Deacon Przygoda z CS'em to brat mi pokazał tą grę no i nie kiedy jak grał to zawsze koło niego siedziałem i się wpatrywałem, jak grał no i się mnie spytał czy chce spróbować no to się zgodziłem na początku nawet broni nie umiałem kupić ale brat mnie tego nauczył no i grałem grałem i gra mi się bardzo spodobała i gram do teraz. Jeszcze wspomnę że pierwszy serwer na którym grałem był to zombie mod @Martysia ;3 Muszę ci powiedzieć, że moim pierwszym serwerem na którym grałam też był zombie mod. Przyjemnie się grało, ale z czasem mi się to znudziło Powiedz mi, co skłoniło Cię aby złożyć podanie? Jaka jest według Ciebie atmosfera na serwerze? Chciałbyś coś zmienić? @Deacon Wiedziałem, że dam sobie rade z taką odpowiedzialnością jak admin. Na serwerze jak najbardziej jest miła atmosfera jeśli jakiś gracz będzie to łamał, automatycznie leci z serwera i ma czas na przemyślenie tego co zrobił. @Martysia ;3 Czy widzisz siebie na jakimś innym stanowisku niż admin? @Deacon Kompletnie siebie nie widzę na innym stanowisku niż admin. @Martysia ;3 Myślę że gdybyś chciał iść na inne stanowisko, to byłbyś też tak dobry jak na stanowisku Admina, ale wszystko przed tobą Na sam koniec chciałbyś dodać coś od siebie? Pozdrowić kogoś? @Deacon Dodam tylko że forum jak i administracja są super i mam nadzieje że zostanę tu na dłużej. Pozdrawiam Całą administracje i graczy forum StrefaSkilla.pl @Martysia ;3 Dziękuję Ci Bardzo za wywiad i za poświęcony dla mnie czas @Deacon Ja również Dziękuję 10 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 spoko wywiadzik, + Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 25 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 spoko wywiad, ciekawe pytanka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .exe Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Wywiad w sumie okej,leci + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Spoko wyszło Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Jak na wywaid to bardzo krótki,, w jendym miejscu po kropce kolejne zdanie jest zaczęte od malej literkiii Dużo o danej osobie się niee dowiedziałam ;v (byłoo go baardziej za jezyk ciagnac ) Szkoda, ze nie rozdzielilas redaktora od odpowiadającego jakimiś kolorkamii ale kto jak wol,,i troche sie zlewa ;v ii te oznaczenia na @ bardzo odciagaja od czytania >.< ale moze tylko ja tam mam wiec mniejsza Jedyny wywiad ktory chyba wszyscy przeczytaja +za chęciii Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Tak jak Dusia wspomniała wyżej, gdybyś oddzieliła kolorkami wywiad i zrobiła go trochę dłuższy byłoby git, ale nie jest źle także plusik dla Ciebie za robotę leci :3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ola Góra Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Bardzo ciekawy wywiad, miło się czyta przy obiadku. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Husaria Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Super wywiad ! przyjemnie się czytało Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Wywiadzik może być , lecz krótki . Widzę kilka błędów jak i spójności Ale jest okey ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Spoko wywiad + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 25 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Wywiad ogólnie nie wygląda najgorzej, musisz popracować nad kolorystyką swoich prac, ponieważ są mało czytelne. Jako redaktorka powinnaś ciągnąc cały czas jeden temat i po wyczerpaniu zmienić na inny. Oczywiście plusik będzie za chęci! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi