Użytkownik Krycha` Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Twój Nick:Krycha` Nick oskarżonego: szalony. IP/SID oskarżonego: nie mam Powód skargi: Admin banuje admina za nic Opis sytuacji: Wyglądało to tak, jestem na serwie z kumplami, gramy sobie, mowie mu ze dostał admina za to, że napisał ze będzie płacić składkę mimo ze nawet opiekun serwera @_Nikita_ była na nie . No i dostałem bana takim oto sposobem . Dowody (Demko,ssy,świadkowie): @Art. @lampek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Art. Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Polecam Magda Gessler. WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RausPutin Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 wzywam do wyjaśnienia sprawy @Noob / Pro polska 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rekkiuu Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Jestem aby gracz o nicku ,,szalony." stracił admina z dwóch powodów 1. Zastosować się do wzoru nie potrafii oraz typ nie ogarnia ortografii oto kilka przykładów ,,z kand" , a powinno się pisać ,,skąd" 2. Gracz nie potrafi ogarnąć admina , a jak go dostał to musi i tak opłacać składkę. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noob / Pro polska Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Ja żadnego bana typie ci nie dawałem więc nie wiem o czym muwisz do mnie człowieku art potwierdzi ze nie dawałem ci bana 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Art. Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 1 minutę temu, Noob / Pro polska napisał: Ja żadnego bana typie ci nie dawałem więc nie wiem o czym muwisz do mnie człowieku art potwierdzi ze nie dawałem ci bana Potwierdzam, że dałeś mu bana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noob / Pro polska Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 hahaha typie 3rd jutro logi sprawdzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha` Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Teraz, Noob / Pro polska napisał: hahaha typie 3rd jutro logi sprawdzi No i zobaczymy wtedy :> Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noob / Pro polska Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 dobrze zobaczymy :d Odnośnik do komentarza
Użytkownik UniKUeeN Opublikowano 27 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Po 1 to ban macie w Bansie i nawet sie nie wypierajcie że bana nie daliście, po 2 powiedzenie komuś że "dostało się admina za nic" nie jest niczym złym, chyba że odebrał to jako obrazę, tyle z mojej strony. Edit 1: Dowiedziałem się że serwer nie jest podłączony do bansa, więc skarga jest do odrzucenia z powodu braku dowodów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Nikita_ Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jestem za tym aby usunąć ,, Szalonemu ,, admina ponieważ w każdej wypowiedzi jest jakiś błąd mówiłam żeby nie dawać mu. Ajj człowiek wyjedzie na parę dni i już takie rzeczy się dzieją. Zostaniesz odbanowany ja o tym pogadam z właścicielami... jednak Szalony dał mu bana i nie ma co się wypierać ze go nie dałeś.. Nie wiem czemu odrzucasz tą skargę. Wystarczy wejść na ts i pogadać z osobą o danym problemie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @UniKUeeN serwer to nawet jeszcze pod bansa nie jest podpiety. Wlasciciel nawet nie raczy powiadomic adminow zeby nie banowali, bo sie odbanowac nie da, ale mniejsza z tym, bo to to grubszy temat. @Noob / Pro polska leci degrad koleszko. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Skarga została przyjęta ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi