Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 19 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Zależy od dnia a tak to 2 godziny w dniach roboczych a w weekend więcej nawet do 6 godzin. 4. Co chciałbyś zmienić: Zmienić póki co nic. 5. W czym chciałbyś pomóc: W rozwijaniu się sieci, pomaganiu użytkownikom oraz ogarnąć tematy. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem symptaycznym, miłym i skromnym chłopakiem. Dużo osób mnie zna i wie jaki jestem więc rozpisywać się nie będę bo to będzie bez sensu, to nie cv ani nic innego. 7. Staż na forum: Od 22 stycznia 2k19. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na tak. + Wiek + Aktywność +/- Staż - Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na tak: +Wiek. +Znam go, więc wiem, że będzie przykładał się do swoich obowiązków. +Miał kiedyś moderatora, więc jakieś doświadczenie już posiada. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 No nie cv ale podanie na juz bardziej powazniejsza range na ktora by wypadalo sie chociaz troche wysilic nawet w glupim podaniu na nie -podanie byle jakie nie wyczerpujące na wyjebke -zachowanie / prowokująca osoba, nie dajesz czesto milej atmosfery -/+ staż + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jestem w sumie na tak, +Wiek + stażyk pół roku jest już, to w miare spoko, +/- czas na forum, ale wiadomo robota +Poradzi sobiee, będzie pilnował 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Przykro mi, ale jestem na TAK + wiek + aktywność + staż +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na tak +wiek +staż +Aktywność -Kultura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Ranga moderatora to ranga, która jest bardzo wysoko w hierarchi. Twoje podanie jest napisane w 5 minut na kolanie, wcale mnie nie przekonało, jest po prostu słabe. Daj sobie więcej czasu i następnym razem napisz lepsze podanie a tymczasem jestem na nie! Podanie - Aktywność +/- Wiek + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na tak +aktywnośc +wiek +staż no i jak napisałeś jesteś bardzo miły i sympatyczny Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Jestem na tak: +Wiek +Staż +Aktywność Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na nie +wiek +staż +-aktywność -zachowanie, tak jak @Dusia napisała jesteś dość prowokującą osobą, a moderator powinien świecić przykładem -podanie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 +staż +Wiek 19 +Aktywność Jestem na tak okres próbny może i zobaczmy zachowanie można zawsze poprawić ) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na nie - podanie słabo napisane + staż + wiek - zachowanie choć nic do cb nie mam - aktywność Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi