Skowron skowron Opublikowano 28 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Nick: skowron Coś o sobie: Mam na imię Łukasz, pochodzę z Zakopanego. Pracuję na konferencjach i bankietach. Interesuje się dobrą kuchnią, książką i dobrym filmem. Jestem moderatorem strefobox'a Dodatkowe informację: Nie wiem co tu wpisać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 31 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 A spoko ziomek można sobie pośmieszkować z nim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 31 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Widać, że spoko z niego ziomek. Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 31 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Ogarnięty, pomocny i przyjaźnie nastawiony do innych chłopak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 31 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Osoba, która jest w porządku, można z nim pogadać. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Asia.xee Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Miły i pomocny chłopak 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Przyjazny, pozytywny, ogólnie spoko mordka Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Jest otwartą osobą z niezłą aktywnością na forum Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Martysia ;3 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Ogarnięty, przyjazny, szczery, miły i pomocny chłopak Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Spoko mordka Dobrze wykonuje swoje obowiązki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Bardzo dobry człowiek, dobrze mi się z nim pisało na Sb oraz bezstronny. Obowiązki wykonuje dobrze! Ogólnie to spoko jest!!! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Aktywna osoba, pomocna, aktywna na której zawsze można polegać i na pewno sieć na nim się nie zawiedzie. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Bardzo sympatyczny, miły i pomocny chłopak. Zawsze można na nim polegać, taki śmieszek . Niezawodny Łukasz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi