Użytkownik serduszko Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Wzór: Nick z CS:<3 Admin banujący:Kostume Costume Serwer:Jb Data zdarzenia:15:30 Opis sytuacji: byłem w ct i walnełem 2 głowy i dostałem bana za to że niby czitowanie Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): nie ma podłoczonego amxWycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Kostume Costume [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanent' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:812642130' [AMXBans] Twoje IP: '5.173.67.192' [AMXBans] ======================================= 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kostuͪmͣeͯ. Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Hahahaha... Myślisz, że jak siedzisz z adminami na tsie to coś Ci to da ? Mylisz się Piszesz mój przez "u", chodzisz do piątej klasy i ty niby walisz takie głowy ? Typie ty z tym wh i aimem nawet się nie kryjesz, to jest perfidne... Dostanę jedno porządne demo, rozpiszę je, to stennys i lolek Ci już nie pomogą. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kostuͪmͣeͯ. Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Demo: http://735843.hltv2.pukawka.pl/hltv-1907301228-jail_facebook_cstekno-1564482480-1564484940.zip 6:34 - Coś dziwnie machał celownikiem w stronę gości, którzy oczywiście byli za ścianą, ale to tylko takie moje przypuszczenia +/- 7:07 - Pewnie leci w stronę gościa, nie sprawdza czy nigdzie indziej ktoś nie jest schowany, no ale powiedzmy, że jego "planem" było tam zajrzeć +/- 7:43 - Tutaj sytuacja, która można byłoby pominąć, ale dodam od siebie, że nawet dobrze nie sprawdził, przeleciał latarką byle jak, żeby nie było, lub żeby na wh sprawdzić, czy faktycznie tam nikogo nie ma 8:03 - Tu tak samo jak wyżej 8:40 - Tak samo, jednak otóż iż wiedział, że lolek jest pod ławką nie spojrzał się tam, żeby nie było, że tak szybko coś znajduje, do tego spami latarką, żeby tylko był kolor zielony (który wybrał lolek) a jak go nie ma, odwraca się i idzie. Co prawdę potem zabija lolka, ale to po tym jak ludzie na czacie głosowym krzyczeli na niego, a lolek mówi, że "<'3" powinien go zabić (dodam, że magicznym sposobem obaj Panowie siedzieli razem na tsie, przypuszczam że mogły paść słowa typu: nie zabijaj mnie, udawaj, że mam wybrałem dobry kolor itp.) + 9:44 - Niby sprawdza, ale dobrze wie gdzie jest StennyS, jedno pomieszczenie dobrze sprawdził, a resztę byle jak, tutaj tak samo faworka, nie chciał zabijać stennysa, aż zabawa się skończyła (a lolek ze stennysem oczywiście "XD" bo przecież nie można banować ich kumpla cnie) + 11:00 - Tutaj również pewny, że stennys tam stoi, ale nie uznam tego za nie czystą sytuację, ze względu, że wcześniej widział stennysa w tym miejscu 13:45 - Wyrzuciłem Pana "<'3" ze względu, że obrażał mnie oraz muchę Dalej nie ma co przeglądać, dostał na tej samej mapie jeszcze bana na 30 minut za kulturę Demo: http://735843.hltv2.pukawka.pl/hltv-1907301533-jail_anka_v1-1564493580-1564496580.zip (to to na którym dostał bana) 1:44 - Aimik mu załapał gościa, który stał za celem, na 1/4 widać + myślę, że póki co tyle wystarczy, zwłaszcza że na demie z jb nie ma dużo spalonych akcji, to w końcu jb Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Demka z Jb to jeszcze nie było XD 6:34 - XD ??????? B- 7:07 no i co tutaj dziwnego? to jest serwer JailBreak.. + zabawa chowany ... B- 7:43 a może nie umiał surfa? XD B- 8:03 no i co? bo nie widzę, wchodzi sprawdza, nie ma wychodzi B- 8:08 - no wchodzi na szkołę w akcji 8:35 dopiero go zauważa - 8:40 to on go już znalazł B- 9:42 otwiera sobie tor przeszkód logiczne, że najpierw sprawdza Tor 1 .. B- @Jasiek @`Fuck it. czekam na was 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 6:34 - ???? XD / -b 7:07 - to juz nie mozna celownikiem jeździć, bo dostajesz bana za wh xd / -b 7:43 - hmmm moze nie umial surfa, i sie rozmyslil? / -b 8:03 - no to niezle wh, sprawdzil na szybko, i wyszedl ;P / -b 8:08 - przykładny uczeń, przychodzi się edukować.. / -b 8:35 - takie kryjówki to ja bez latarki widzę / -b 9:42 - ? XD / -b Ty tak serio kostume? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Serwer JailBreak nie jest podpięty do AMXBANSA zgłoś się do właścicieli serwera, aby Cię odbanowali. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 30 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi