Premium InFo Od BoGa Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nick z CS:Dawidekq Admin banujący:spalony pet;DDDDDDDDSerwer:Only dd2 #2 Data zdarzenia:02.08.2019 Opis sytuacji: Po prostu nie wierze w chłopa jestem administratorem na tym serverze a on mi za aima bana dał chyba sie nudził ten pet Link do bana z amxbans (http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5481):Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'admin na odpale? zapraszam forum :)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:451299124' [AMXBans] Twoje IP: '5.173.128.28' [AMXBans] =============================================== 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 @`Fuck it. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 https://www75.zippyshare.com/v/cn0EYFe7/file.html Chyba wystarczą takie 2 akcje, i jeszcze masz czelność się jako admin na jakimś śmiesznym norecoilu palic 18:21-18:25 - ewidentny no recoil przyjacielu (: 18:48-18:51 - norecoil @Hitarii @Jasiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Serio? Krótkie te demko, nie powiem, ale na tych akcjach widać norecoil. 18:21 - Norecoil B+ 18;25 XD B+ 18:45 - serio i ty się odwołujesz jeszcze od bana? 1 Odnośnik do komentarza
Premium InFo Od BoGa Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Co no recoil jak ja w was nie wierze po prostu ping musial mi podskoczyc lekko i mogło to tak wygladac ... 12 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Temat zamykam, czekamy na decyzje @Zmiksowany ( decyzja będzie wieczorem ) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 18.21 - Jak na clear jest zbyt nie możliwe by mieć taki recoil a praktycznie jego brak w ruchu +B 18.45 - Patrząc na czasówkę wyżej jestem w stanie to podciągnąć pod +b Szkoda, ze tylko dwie czasówki ale jak dla Mnie dwie spalone. Wprawdzie grywa z mk'a bez tłumika gdzie jest troszkę Mniejszy recoil ale bez przesady na czasówce 18.21 to konkretnie zgubiłeś recoil i strzelałeś praktycznie no recoil co na czysto jest niemożliwe. Więc albo latasz na niedozwolonych komendach bądź masz jakiś syf na norecoil. Dla Mnie spalony. I od kiedy lag / ping daje owy efekt ? wręcz przeciwnie jeśli łapiesz ścinkę to recoil jest niestabilny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Cziter został zbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi