Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nick z CS: DJ GOD (OF ALL) Admin banujący: - Serwer: Only mirage (CSGO). Data zdarzenia: 02.08.2019r. mniej więcej w godzinach od 15:21 do 15:45. Opis sytuacji: Gram na tym serwerze 3 dzień nie używając wspomagań. Moje konto steam jest warte 1000zł+ ( https://steamcommunity.com/id/djgod1 ). Nagle dostaje bana prawdopodobnie za wspomaganie celowania ponieważ w ostatniej rundzie jakiej grałem jeszcze strzeliłem podajże 3 albo 4 głowy pestkami.Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): ---------- Brak podpiętego bansa.Wycinek bana z konsoli: - @Youmuus http://748939.node12.pukawka.pl/dem-de_mirage-1564752077-1564754077.zip #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 2 Sierpnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 http://dynamit5544.usermd.net/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:419238732&advType=steamid&Submit @Milky 24h na rozpisanie dema. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Milky Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 "Moje konto steam jest warte 1000zł+" Każdy tak może napisać, a może również używać wspomagań typu WH. 22:50 Bodajże 1 podejrzany granat do pałaców, 23:05 "Rampę Patrz" Kolejna podejrzana akcja, 23:10 "Poszedł Rampa" Skąd mogłeś wiedzieć, mógł być dalej w pałacach 23:25 Fakt słyszałeś jak tupnął 23:43 bodajże poszedłem cię sprawdzić 24:43 B8 ze idzie CT i wcelowany czekałeś, nie sprawdziles CT czy go tam nie ma, jak dla mnie to jest wspomaganie widzenia. Z poważaniem Davide. Odnośnik do komentarza
Użytkownik DJ GOD (OF ALL) ;) Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 27 minut temu, Milky napisał: 22:50 Bodajże 1 podejrzany granat do pałaców, Tak jak Ci napisałem gdy podchodziłem pod drewno słyszałem że chodził przy wyjściu w pałacach lecz nie byłem pewny czy tam jest. 27 minut temu, Milky napisał: 23:05 "Rampę Patrz" Kolejna podejrzana akcja, Słyszałem gdy cofał z pałaców i jak zeskoczył gdy chciał iść na rampę. 27 minut temu, Milky napisał: 23:10 "Poszedł Rampa" Skąd mogłeś wiedzieć, mógł być dalej w pałacach Słyszałem gdy cofał z pałaców i jak zeskoczył gdy chciał iść na rampę. 27 minut temu, Milky napisał: 23:25 Fakt słyszałeś jak tupnął Tak więc po co to dodajesz? 27 minut temu, Milky napisał: 23:43 bodajże poszedłem cię sprawdzić To też jest nie potrzebne... 27 minut temu, Milky napisał: 24:43 B8 ze idzie CT i wcelowany czekałeś, nie sprawdziles CT czy go tam nie ma, jak dla mnie to jest wspomaganie widzenia. Gdy wyszli z connecta i padli usłyszałem tupnięcie w wyjściu z okna do jungli (przejście). Moim zdaniem wszystko wyjaśnione jeśli jeszcze coś jest nie pewne zapraszam wyższe rangi do obejrzenia demka i się wypowiedzenia Po kilku latach jestem w stanie wyobrazić sobie gdzie przeciwnik może pójść czy co może zrobić. Dodam jeszcze że gdy słyszę przeciwniki też jestem w stanie wyobrazić sobie gdzie może się znajdować. #DusiaGigaLeń Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 22.50 - Słuch, gdy idzie pod drewno słychać kroki w pałacu. -b 23.05 - "Rampe Patrz" - Słyszał jak gracz się wycofuje z pałaców więc obstawił, że pójdzie rampę i dał po prostu info. -b 23.10 - -b 23.25 - Tak jak napisałeś słychać jak gracz tupie więc nie wiem co wnosi ta czasówka spalonego. -b 23.43 - ??? 24.43 - Też nic szczególnego. Słuch. -b Nic na tym demku nie ma szczególnego. Widać, że podejrzany grywa na słuch. Dla Mnie czysto. @Youmuus nie mam dostępu do Twojego sb więc jak możesz zdejmij banika graczowi bo jest on clear. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi