Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dziś zadajemy pytania do @`Fuck it. jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Czym się zajmujesz na co dzień? [P] Jakich używek zażywałeś a jakich zażywasz? [P] Co cenisz w swojej osobie i u innych osób? [P] Jakie masz marzenia? [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Czego żałujesz i co byś chciał zmienić? [P] Czego się boisz / obawiasz? [P] Co najbardziej lubisz robić [P] Czego nie lubisz robić i trzeba Cię do tego zmuszać? [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka była twoją wymarzoną? Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 [P] Czemu latasz spalony? [P] Skąd taka bajeraXD? [P] Jak często imprezujesz?:P Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 [P] Jakie nosisz staniki? [P] Kiedy pokażesz face? [P] Ile masz w bicku? [P] Całowałeś kiedyś tatę? [P] Dlaczego fuck.it? [P] Co tam słychać? [P] Lubisz pączki z dżemem? [P] Poka bica [P] Wyślesz nudesa na snapie? [P] Masz chłopaka? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 [P] Czym się zajmujesz na co dzień?-Na codzień pracuje w autokosmetyce, lecz myślę nad wyjazdem za granice w celu zarobkowym...[P] Jakich używek zażywałeś a jakich zażywasz?-Niestety, na te pytania nie mogę udzielić odpowiedzi, przykro mi Sanderka, ponieważ nie chce wymieniać całej tablicy mendelejewa [P] Co cenisz w swojej osobie i u innych osób?- Hm, nie od dziś na forum jestem nazywany kobieciarzem, czyli cenie u siebie bajerkę... ;D u innych cenie przede wszystkim szczerość, jak i poczucie humoru..[P] Jakie masz marzenia?-Ustatkować się, i założyć rodzinę... [P] Co jest twoim zdaniem najważniejsze w życiu?-Szczęście, miłość. [P] Czego żałujesz i co byś chciał zmienić?-Swojego zachowania w przeszłości, jak i pewnych incydentów. [P] Czego się boisz / obawiasz?-Zazwyczaj nie mam jakiś obaw, lub coś z tym związanego, lecz gdy nie jestem trzeźwy, obawiam się,że dostanę mandat. [P] Co najbardziej lubisz robić-Najbardziej lubię konwersować, jak i pośmiać się z kimś na tsku, jak i jeździć po imprezach... [P] Czego nie lubisz robić i trzeba Cię do tego zmuszać?-Nie lubię sprzątać pokoju, (masakra) , oraz za czasów szkoły trzeba było mnie zmuszać,żebym chodził do szkółki [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka była twoją wymarzoną? -Ukończyłem szkołe zawodową, w kierunku elektryka, i jestem z tego w pełni zadowolony.[P] Czemu latasz spalony?-Tak już zostało,żeby być lepszym... chyba na zawsze pozostanę odpałem... [P] Skąd taka bajeraXD?-Genetyczna zaleta.... cóż więcej mogę powiedzieć ;D [P] Jak często imprezujesz?:P-Średnio 3 razy w tygodniu.... [P] Jakie nosisz staniki?-Jak z prawem jazdy, byle byłoby B [P] Kiedy pokażesz face?-Moja buźka już gdzieś tam pokazana jest.... [P] Ile masz w bicku?-Nie wiem,dawno nie mierzyłem w sumie..[P] Całowałeś kiedyś tatę?-W sumie to nie wiem, może kiedyś za dzieciaka tak.. [P] Dlaczego fuck.it?-Hm, w sumie to jest dobre pytanie, powstało to z tego,że często pierdole, i jebie wszystko dookoła XD [P] Co tam słychać?-A w sumie spoko, powolutku do przodu, leci leci i jeszcze raz leci [P] Lubisz pączki z dżemem?-Jedno z moich ulubionych smakołyków wysoko kalorycznych [P] Poka bica-A mogę wysłać nudesa?[P] Wyślesz nudesa na snapie?-Coś za coś , słuchaj no [P] Masz chłopaka?-Na forum w sumie nie jednego... Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ooo pączek Kiedy przyjedziesz do Krakowa? Kiedy zrobisz bota? XD Czemu hodujesz te brzydale? ha tfu W sumie to mnie to nie interere no ale jako, że jesteś największym kobieciarzem na sieci co nie, to weź udziel rady trochę mniej rozchwytywanym kolegom typu @Bauwanek i zdradź nam, jak ty to robisz? Spalony czy napalony? Co by tu jeszcze hmm... będziesz tęsknił? I na koniec, gdybyś na 1 dzień miał być kobietą to co jako pierwsze byś zrobił? Raczej znam odpowiedź XD no ale może mnie zaskoczysz Pozdro 600 mordeczko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 [P] Kiedy przyjedziesz do Krakowa?-Postaram się jak najszybciej Andziulkaaa!!!!! ale to nocleg mi załatw [P] Kiedy zrobisz bota?-Hm... do Twojego powrotu bedzie zrobiony... [P] Czemu hodujesz te brzydale?-Każdy ma swoją pasje, ja np... lubie mieć pajączka są słodkie [P] W sumie to mnie to nie interere no ale jako, że jesteś największym kobieciarzem na sieci co nie, to weź udziel rady trochę mniej rozchwytywanym kolegom typu @Bauwanek i zdradź nam, jak ty to robisz? -Wrodzona zaleta ;P niie da sie wytłumaczyć [P]Spalony czy napalony?-Zależy od której strony chcesz mnie poznać, w sumie znasz obie.. [P]Co by tu jeszcze hmm... będziesz tęsknił?-Bardzo... będę bardzo,bardzo tesknił, ale kontakt mamy,więc luzik [P]I na koniec, gdybyś na 1 dzień miał być kobietą to co jako pierwsze byś zrobił? -Hahahahaha, no pewnie bym nawet z łóżka nie wstawał, sporo macanek by zostało =D 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 [P] Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? [P] Masz jakieś tatuaże, kolczyki? [P] Jakiej słuchasz muzyki? [P] Jak długo trwał twój pierwszy raz? [P] Grasz w coś jeszcze oprócz cs? [P] Najgłupsza rzecz jaką w życiu zrobiłeś? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 [P] Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa?-Świątynia młodych mnichów xiaolin..[P] Masz jakieś tatuaże, kolczyki?-Nie posiadam,ale mam w planach zrobić rękaw [P] Jakiej słuchasz muzyki?-Wszystkiego, co wpada w ucho[P] Jak długo trwał twój pierwszy raz?-Emm, z tego co pamiętam to chyba całą noc... XD[P] Grasz w coś jeszcze oprócz cs?-Cs:go, shakes&fidget, metin2, amnesia the dark descent,[P] Najgłupsza rzecz jaką w życiu zrobiłeś?-Dałem się złapać, przeez co mam tzw. "sanki" 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 1. Twój ulubiony alkohol? 2. Masz możliwość aby cofnąć czas. Co byś zmienił? 3. Twoje ulubione jedzenie? 4. Jakie stworzenia prócz pająków lubisz? 5. Przespałbyś się z murzynką? Pozdro mordeczko Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 P. Kiedy dasz mi sety?? P. Nauczysz mnie grać? Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 P. Ile miałeś już kobitek ? P. Czym się na co dzień zajmujesz oprócz cs ? P. Jaka jest twoje ulubione danie ? P. Masz Rodzeństwo ? P. Lubisz strefować XDDD? Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 1. Twój ulubiony alkohol?-Whisky, cudowny alkohol, oraz nie pogardzę też browarkiem,2. Masz możliwość aby cofnąć czas. Co byś zmienił?-Emmm, swoją przeszłość..3. Twoje ulubione jedzenie?-Keebab.4. Jakie stworzenia prócz pająków lubisz?-Psiaki, i skorpiony.5. Przespałbyś się z murzynką? -Z murzynką nie, ale z mulatką chetnie Kiedy dasz mi sety?? -Ty masz swoje hpp 0.4 jak to powiedziałeś ;P P. Nauczysz mnie grać? -Słaby ze mnie nauczyciel P. Ile miałeś już kobitek ?-w sumie to 6, ale zerówkę też liczyć? ;D P. Czym się na co dzień zajmujesz oprócz cs ?-Staram się zdrowo odżywiać, jak i trenuję boks, a raniutko sobie biegam 3 razy w tygodniu P. Jaka jest twoje ulubione danie ?-Kebabik ;P P. Masz Rodzeństwo ?-Brata, 7 lat starszego P. Lubisz strefować XDDD?-No a jaaak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Nominuję do kolejnego Q&A użytkownika @^patrykoson;ddd Pozdrawiam, Kocham Cię Patryczku.. 2 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 P.Czemu akurat UBT, a nie inna ranga? P.Jak oceniasz Administrację na tutejszym forum? P.Co jest twoją wadą,a co zaletą? P.Grasz w jakieś jeszcze inny gry oprócz c's? Jeżeli tak to jakie? P.Czy wymienisz o sobie 15 faktów? [dawaj ;)] P.Jaka jest twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? I drugie pytanie od razu, jakim bochaterem chciałes być w dzieciństwie ? P.Jaki jest Twoj znak zodiaku? P.Koniec wakacji zbliża się wielkimi krokami, masz jakieś plany? P.Masz rodzeństwo? P.Jaki jest twój ulubiony film? P.Jaki raper, twoim zdaniem jest topowy w polskim rapie? P.Palisz szlugi ? P.Jeżeli miałbyś dzidzie jak ją byś nazwał, jeżeli to byłby chłopiec,bądź dziewczynka? P.Jaki jest twój typ urody? P.Wstawisz swoje zdjęcie na koniec tych pytanek żeby ludzie, nie tylko wiedzieli o tobie coś, ale także widzieli. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Czemu akurat UBT, a nie inna ranga?-W tym czuje się najlepiej, chcę dopilnować porządku,żeby odpałów na serwerzee było coraz mniej Jak oceniasz Administrację na tutejszym forum?-Administracja jak dla mnie jest na wysokim poziomie, da się normalnie pogadać, jak i dojść do porozumienia Co jest twoją wadą,a co zaletą?-Wadą czasem szczerość, a zaletą dobra bajera ;D Grasz w jakieś jeszcze inny gry oprócz c's? Jeżeli tak to jakie?-Hmm, metin2, csgo, shakes&fidget, killstreak.tv, transformicee Jaka jest twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? I drugie pytanie od razu, jakim bochaterem chciałes być w dzieciństwie ?-Świątynia młodych mnichów xiaolin, chciałem być małym łysym Omim Jaki jest Twoj znak zodiaku?-Wodnik, Koniec wakacji zbliża się wielkimi krokami, masz jakieś plany?-W sumie skoczyć nad morze, i dobrze sie bawic... Masz rodzeństwo?-Takk, brata. Jaki jest twój ulubiony film?-Chłopaczki z sąsiedztwa ;P Jaki raper, twoim zdaniem jest topowy w polskim rapie?-Paluch, Palisz szlugi ?-Tak. Jeżeli miałbyś dzidzie jak ją byś nazwał, jeżeli to byłby chłopiec,bądź dziewczynka?-W tym kontekście jeszcze się nie zastanawiałem, nie brałem pod uwagi wpadek... Jaki jest twój typ urody?-Emm, w sumie to nie wiem .Wstawisz swoje zdjęcie na koniec tych pytanek żeby ludzie, nie tylko wiedzieli o tobie coś, ale także widzieli.-Pokazywałem twarzyczkę już w innym poście... Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi