Właściciel Trivor Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Cześć, właśnie kończę robić paczke pod AWP z skinami, skrzynkami, rynkiem, jackpotem itp. Potrzebuje opiekuna co udźwignie sprawy forumowe, szukanie adminów i jakieś tam ogólne zarządzanie serwerem. Podania składacie w tym temacie używając wzoru. Wymagań jako takich nie ma, znam tu większość osób, wiem kto się nada, a kto nie Wzór: Nick: Znajomość AMXX: Wiek: Zrzutka na reklamę dla serwera: Doświadczenie: 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Nick:Manieczek!^^ Znajomość AMXX:7/10 Wiek:16 Zrzutka na reklamę dla serwera:Jasne! Doświadczenie:To byłby mój pierwszy jako opiekun ale szybko się ucze,więc myśle ,że sie nadam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Urumci Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Nick: Urumci Znajomość AMXX: myśę że 7/10 Wiek: za 4 dni 23 Zrzutka na reklamę dla serwera: coś pewnie się ogarnie Doświadczenie: bylem opiekunem na innej sieci przez ponad pół roku 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Nick: PaTrYkus ;* Znajomość AMXX: myśę że 8/10 Wiek: 23 lata Zrzutka na reklamę dla serwera: Co wypłata będę rzucał na reklame :D Doświadczenie: Kiedyś miałem swój serwer only dd2 , więc co nie co potrafie :) . Pozdrawiam :D 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi