Użytkownik∙ gracztypuesl Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nick z CS: gracz typu esl Admin banujący: spalony pet;DDDDDDDDSerwer: Only DD2 #2Data zdarzenia: 04.08.2019, 19:00 Opis sytuacji: banik Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5922Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'elo forum rozpiska' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:683088' [AMXBans] Twoje IP: '37.47.207.130' [AMXBans] =============================================== 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 https://www114.zippyshare.com/v/GbPi6I4s/file.html 4:36 - tutaj pominąłem jeszcze jedną akcje. / Co to było? 4:58 - ten trigger sam strzela / +b 5:00 - lekko tak o na model juz wcelowany / +/-b 5:02 - juz wlecialeś modelowo na typa ktorego nie zabiles dziwnym trafem? +/-b 6:12 - ewidentne autobh z zatrzymanką essa / +b 6:48 - XD +b 6:50 - uuu +b 6:55 - +b 6:58 - +b 7:00 - +b Nie wierze,że masz czelność jeeszcze pisać odwołanie...@Jasiek @Hitarii @Zmiksowany Krótkie 2 minuty, chlop chyba nawet nie wie po co odwolanie pisze Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tutaj nie ma co rozpisywać chłopaczki chłopek z WOC UB Dostał: wiec banować na forum za MK 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 4:36: Jesteś kotem w tę gre B+ 4:58 XD +B 5:00 wcelowany w model, lub fart można zaliczyć pod B+/- 6:12 - I to nie jest na pewno zbindowane BH na scrolu B+ 6:48 XDD B+ 6:50 patrzysz sie w brame i nagle przeskok B+ 6:55 B+ 6:58 ehh B+ 7:00 XDDDDDDDDD B+ Do zbanowania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ gracztypuesl Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 8 minut temu, hejdzi. napisał: Tutaj nie ma co rozpisywać chłopaczki chłopek z WOC UB Dostał: wiec banować na forum za MK Weź pod uwagę, że na tym steamie graja dwie osoby. 4 minuty temu, Hitarii napisał: 4:36: Jesteś kotem w tę gre B+ 4:58 XD +B 5:00 wcelowany w model, lub fart można zaliczyć pod B+/- 6:12 - I to nie jest na pewno zbindowane BH na scrolu B+ 6:48 XDD B+ 6:50 patrzysz sie w brame i nagle przeskok B+ 6:55 B+ 6:58 ehh B+ 7:00 XDDDDDDDDD B+ Do zbanowania. 4:36 - fart XD na pałę strzelane przez smoke. 4:58 - stali jeden za drugim, to nic dziwnego, że 2x HS. 5:00 - widziałem po wejściu, że koleś ucieka na longa, to chyba normalne, że za nim lecę 6:48 - zwykły one tap XD 6:50 - refleks bejb 6:58 - wybiegł pod celownik XD 7:00 - nie dość, że stał w miejscu i jeszcze do mnie strzelał, dziwne, żeby nie dostał bani 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ gracztypuesl Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nie mogę edytować, to napiszę tutaj. Niezłe demko z POV'a, ze specta. Czyli na demku nie widać dokładnie tego, co ja widzę (różnica pingu, interpu, cl_cmdrate). Rozpiszcie jeszcze raz z HLTV, bo to amatorka :* 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Teraz, gracztypuesl napisał: Nie mogę edytować, to napiszę tutaj. Niezłe demko z POV'a, ze specta. Czyli na demku nie widać dokładnie tego, co ja widzę (różnica pingu, interpu, cl_cmdrate). Rozpiszcie jeszcze raz z HLTV, bo to amatorka :* Następnym razem usuń swoich ludków ze znajomych bo od buta widać że WOC TUTAJ WITA XDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Gracz zbanowany za multikonto. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Cziter został zbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został zbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Cziter został zbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi