Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Nick z CS: Deacon Admin banujący: MaJk Serwer: ONLY AWP Data zdarzenia: nie wiem Opis sytuacji: Chciałem sobie wbić popykać na awp i pisze mi że bana dostałem "ab" nie wiem jak to się stało ale nigdy nie grałem pod takim nickiem Pawlo z Patologii jeszcze wspomnę że jestem Administratorem Na awp Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina MaJk. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Pawlo z Patologii [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1183904083 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.125.36 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @Deacon Najwidoczniej twoje Ip pokryło się z innym IP, lecz Najpierw to ja proszę o wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Kiedyś zainstalowałem cs z Strony zagranicznej cs nazywał się PROcs1.6 jakoś tak dokładnie nie pamiętam bo już gram na wersji steam no i jestem pewny w 100% że nie było tam żadnych (ss) sam pisałem chyba nawet do ciebie z tym problemem ale nikt nie umiał mi pomóc więc ja nie wiem czy coś pominąłem czy te ss gdzieś tam są ale przeszukałem cały folder Cstrike i nawet inne cs1.6 na których grałem ale tam nic nie było były ss ale to inne niż które zrobił mi admin z innych serwerów Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @`Fuck it., @Jasiek, @Zmiksowany, zerknijcie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @Jasiek @`Fuck it. ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Co ja o tym sądze, hm.... no sprawa prosta, Nie ma ssów, nie ma ub, majk moim zdaniem dobrze postąpił, tłumaczenia,że jakiś cs nie miał ssów jest nie możliwee. Moim zdaniem? Ip się pokryło, gracz teraz gra na steam,a bany widnieją na nsie.. więc wniosek bywa prosty @Trivor Jak możesz zabierz admina na AWP Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został zbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi