Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Nick: trenowalemboksifutbolamerykanskData i Godzina: przed chwila Link do bana(https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php): - Link do ss : https://www18.zippyshare.com/v/ypfv6fvA/file.html Wycinek z Konsoli: - Coś od siebie: Nie podałem ani bansa ani wycinka z tego powodu ze dostałem bana ducha , ani nie ma go w bansie a jak wszedłem na serwa 2 raz by zabrać wycinek [wcześniej nie dostałem] to nie wyrzucilo mnie [sam wyszedłem] po dostaniu ss'ów nie wywaliło mnie tylko adm mnie kicknął, ale ssy wstawiam żeby nie było @Jasiek chyba on dał mi bana ale jak nie to był na serwie i wie ocb chyba kolejna poszlaka jest taka że to może @Dotyk Proboszcza :) bo też był na serwie i banował jak dziki. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dotyk Proboszcza :) Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 tak bylem to ja nwm czm na poczatku chcialem ci dac bana za cele ale nic potem chcialem bana za resp i nie moglem cię kliknąć wiec postanowilem cie kicknąc no ssy wstawiles wiec ub to rozpatrzy a prosze @Trivor czm tak sie dzieje Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Który serwer? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dotyk Proboszcza :) Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 dd2 #2 chyba Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dobra ja już wiem ocb, to znak od boga że nie możecie mnie banować bo stanie się nieszczęście :9 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Sprawdziłem i mi normalnie wszystko działa. Jakby dalej nie banowało to daj mi znać na PW 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi