Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Witam, proponuję dodać na serwer nicki na hasło, ponieważ często gracze z nsa grają sobie na czyiś nickach i nabijają im deady. @Bandit może potwierdzić , że jakiś nsik grał na jego nicku i nabił Mu sporo deadów. 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bandituwer1337 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Tak jak napisał Aster jakiś nsik kradnie nejmy jak najbardziej za hasłem . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Czy to jest potrzebne jak wy co jakiś czas gracie na 184234 rożnych nickach ? Ja rozumiem jakby to byłoby dla graczy którzy ciągle grają na 1 nicku i takie coś się zdarzyło ale jak wy gracie prawie co drugi,trzeci dzien na innym nicku to po co wam to ? TOPECZKA SIĘ NIE ZGADZA ? /edit Jeżeli zrobicie tak jak mowi @Mossenberg to jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jestem, bo mi właśnie ktoś grał na nicku, i spadło mi z ranku, a muszę mieć topke Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jestem na tak ;] Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jestem za tym dodaniem, ale także za tym, aby statystyki szły nie na nicki, że na nowym nicku masz zerowy licznik, tylko aby gracz grał na danym, i całe kille szły na ip :), wtedy każdy będzie miał hasło na nick, nie bedzie milion pięćset, że ten zajął temu, ten gra na tym. Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jestem na duże TAK, ale niech to będzie zrobione bezinwazyjnie na rozgrywke dla innych graczy, może ktoś nie chce wcale hasla zakladac i czytac tego komunikatu? Proponuje by dodać komendę /konto, i tylko ten kto chce założyć hasło na nick wpisuje ową komendę i ma opcję załóż hasło na nick, a ten kto wcale nie chce lub go to nie interere nie wpisuje komendy i nic mu nie spamuje na serwerze że musi konto założyć i gra jakby nigdy nic Propozycja bardzo pomocna dla adminów którzy już nie będą musieli wysłuchiwać tego że ktoś na kogoś nicku grał 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator :)! Opublikowano 7 Sierpnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Tak jak @V3lir napisał Za. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgadzam się z osobami wyżej za. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Propozycja została odrzucona! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ewentualnie może pojde na rękę aktywnym graczom z aktywnością na jednym nicku i takie osoby będą mogły założyć hasło za darmo. Co do pluginu to nie. Zaraz by sie jakis smieszek znalazł co pozaklada hasla na znane nicki 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi