Użytkownik Lordek690 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Witam. Potrzebuje pomoc w sprawie Leis-Dected lub jakos tak... pisze mi to gdy wbijam na wasz serwer.. czemu ? nie dawno moj kuzyn pobral mi hacki.. nie moge ich odinstalowac nie wiem gdzie... probowalem odinstalowac cs'a i zainstalowac odnowa ale nic nie pomaga po prosze o pomoc!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 eh, i jak zwykle wymówka kuzyn, cóż Usuń wszystkie pliki z folderu docelowego gdzie instalowałeś cs. Jest też możliwość, że twój ,,KUZYN'' używał niedozwolonych programów, to też musisz usunąć pozostałości a wtedy spróbuj pobrać czystego cs'a http://downloadcs16.pl/ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lordek690 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 masz ts3 bo nie wiem jak to zrobic a bym chcial cholernie zagrac na strefaskilla bo najwiecej osob... pomozesz mi prosze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Po pierwsze, zastosuj się do wzoru. Po drugie, nie zgarniaj na rodzinę, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi