Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Nick z CS: Admin banujący: Serwer: cod mod Data zdarzenia: Teraz Opis sytuacji: Zapytałem o to tego typeczka o sety czy da a potem napisałem, że "je^any ns" i wyleciałem na tyg za obrazę admina. Jak jakieś kwestii zapomniałem to dajcie z logu bo wyłączyłem kanterka. ;c Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 days , 23 hours , 43 minutes and 35 seconds bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Taki tam Grześ. [AMXBans] Powod : ' obraza admina ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 121234095 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.108.18.20 ' [AMXBans] =============================================== 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 @`!FoRzA!` wyjaśnij sytuacje Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `!FoRzA!` Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 A proszę cię bardzo otóż dostawał po dupie to wyzywał graczy od syfow codowych , później ode mnie parę razy dostał w dupę to zaczął mnie o te 'sety' prosić , wyzywał więc mu walnąłem na tydzień bo mogę :p Sprint wyraźnie napisał wyzywanie admina do tygodnia czasu, więc widzimy się za tydzień Grzesiu Ps. @`Fuck it. Dlaczemu na bansie pisze że Grześ dostał perma a w konsoli pisze na tydzień? I drugie dlaczemu mu ten ban wygasł ? Jak go teraz zobaczę to leci mu ab Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `!FoRzA!` Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 A proszę cię bardzo otóż dostawał po dupie to wyzywał graczy od syfow codowych , później ode mnie parę razy dostał w dupę to zaczął mnie o te 'sety' prosić , wyzywał więc mu walnąłem na tydzień bo mogę :p Sprint wyraźnie napisał wyzywanie admina do tygodnia czasu, więc widzimy się za tydzień Grzesiu @`Fuck it. Wyzywał od syfu serwerowego czy tam codowego mniejsza o to prosił o sety wyzywał od nobow reszty nie pamiętam chcecie to sobie demka obejrzycie mapa eldorado , To że to jest twój kumpel z forum to mi to lata ma ab jak wejdzie do tygodnia czasu na serwer temacik do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @Spr!Nt^^mogę Cię prosić o logi? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 z tego co widzę w AMXBansie, ban juz wygasł. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi