Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Są sytuacje w jakich boicie się wyrazić swojej opinii i przytakujecie opinii kogoś innego? Jakie to są sytuacje i z jakiego powodu boicie się? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Raczej nie ma u mnie takiej sytuacji, w ktorej boje się wyrazić swoją opinie Odnośnik do komentarza
Użytkownik woke Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 nie ma takiej sytuacji jak chce wyrazic to wyrazam i tyle Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Najczęściej wtedy nie wyrażam swojego zdania, gdyż mogłoby to źle wpłynąć, i osoba mogła poczuć się urażona :). Wydaje mi się, że nawet tutaj na forum, czasem jak ktoś coś napisze, to chciałoby się go pocisnąć napisać co i jak, ale dbasz o swoją reputację. Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Ludzie którzy mnie znają mowią,że na wszystko mam wyjebane i w sumie tak jest. Nie boje się wyrazić opinii o kims nawet tej najgorszej kogo znam z realnego zycia i nikt nie potrafi wpłynąć na moją opinie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Nie boje się wyrażać swojej opinii i to chyba normalne! Mówię co myślę. :D Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Nie przypominam sobie żebym miała taką sytuację, raczej zawsze mówię to co myślę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 wale wiadro? Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Normalnie wyrażana jest opinia tak o od buta. A tak serio to nie boje się wyrazić swojej opinii przy kimś, i raczej nigdy nie miałem takiej sytuacji, żebym komuś przytakiwał. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Mam swoje zdanie i potrafię je wypowiedzieć pomimo, że mogę być narażonym na krytykę. Aczkolwiek nie wyrażam jej w taki sposób, aby pokazać że ktoś jest mniejszy ode mnie i że nie mam do tej osoby szacunku. Bo ktoś może być w błędzie i nie rozumieć pewnych rzeczy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi