Użytkownik gamesense Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Nick z CS:taki jak na forum Admin banujący:Kostume Costume Serwer:jb Data zdarzenia:teraz Opis sytuacji: admin zbanował mnie za czitowanie, podczas bana byłem na steamie Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):Nie ma go :(Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Kostume Costume [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:197641353' [AMXBans] Twoje IP: '176.115.254.212' [AMXBans] =============================================== 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Widzę, że admin @kostuͪmͣeͯ., jakoś za bardzo nie ma chęci wypowiedzieć się w owej sprawie. Z racji iż jest to serwer JB temat zostawiam dla @Bl@ck, @Flay Odnośnik do komentarza
Użytkownik gamesense Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Popatrzył 40 minut na temat, dał reakcje przykro mi i już go nie widziano Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zostajesz odbanowany, zapraszam do gry, a Admin banujący dostaje ode mnie ostrzeżenie za to zachowanie z reakcją. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi