Użytkownik GiS.cfg v4.2 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Nick z CS: HULIGANS | GiS.cfg v4.2 Admin banujący: BÅ‚aszczykowski Serwer: Only DD2 leczenie Data zdarzenia: - Opis sytuacji: Wchodze sobie na serwer po przerwie i patrze ze mam ss do wstawienia. Wchodzę na forum szukam swojego bana nigdzie nie mam i ktoś miał takie samo Ip co ja i dostał Ss , przez to wejść teraz na Link do bana z amxbans : Brak //// Nick Gracza który dostał bana - Pestka Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Pestka : D [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na StrefaSkilla.p ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 504254237 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.173.6 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zresetuj router, zrób reinstall CS'a, usuń config ;P Może pomoże;:D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GiS.cfg v4.2 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 6 minut temu, Smuszinio napisał: Zresetuj router, zrób reinstall CS'a, usuń config ;P Może pomoże;:D Zrobiłem reset rutera, zmieniło mi Ip ale daje mi wyskakuje ze jakiś gościu dostał na mnie bana a nie chce mi sie za bardzo bawić z reinstalacja całego Csa, gdyż nie mam czasu. Nie było by jakieś szansy odbanować przez amx albo coś? Z góry dzięki i nie widziałem jak edytować żebym mógł zacytować co to napisałeś :c Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Widocznie twoje IP pokryło się z IP gracza Pestka. Edytowałem mu bana na steam ID, wracaj na serwer. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla.pl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi