Użytkownik Alchemik Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Siemka, jest to mój drugi poradnik na tym forum o tematyce graficznej dzisiaj pokaże wam jak za pomocą "Pędzla korygującego" możemy usunąć elementy z naszej grafiki znajdziemy go na pasku narzędzi wygląda on następująco Usuniemy napis mamy przykładową grafikę : Wciskamy Alt i na nasze tło które chcemy wstawić zamiast napisu i staramy się usunąć nasz napis który nam przeszkadza. Efekt Końcowy Wygląda tak : Jest To druga metoda usuwania elementów z grafiki ~AlchemikPst. Jest to mój stary poradnik z innego forum który ma już swoje lata, ale mam nadzieje, że nie będzie z tym problemu 4 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Cacy,wiem że stać Cię na więcej, i mocniejsze poradniki +1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Fajne fajne + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wawel. Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Troche pomogło, za chęci masz plusika mordeczko. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Te narzędzie nie jest dobrym rozwiązaniem.. bo czasem widać to jakby było usunięte, i widać rozmazane tło.. Ale plus za chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Hitarii napisał: Te narzędzie nie jest dobrym rozwiązaniem.. bo czasem widać to jakby było usunięte, i widać rozmazane tło.. Ale plus za chęci Dlatego dałem v2 :p Bo raczej wypełnienie jest lepsze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 + za poradnik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi