Użytkownik -Ponczek- Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Imię: Dominik Wiek: 16 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem ponieważ zdarza się ujrzeć na serwerach osoby cheatujące (m.in z powodu iż CS:GO jest darmowe) i jak wszyscy wiemy, cheaterzy strasznie psują tę grę, dlatego chciałbym tępić takich cheaterów oraz graczy toksycznych dla środowiska, ponieważ zdarza się iż gdy takie sytuacje się dzieją to nie zawsze jest ktoś z administracji a ja na serwerze jestem około 7-10h dziennie do dyspozycji. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ★ KONKURS | ONLY MIRAGE ★ StrefaSkilla.pl • 128TR • !WS !KNIFE Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, między innymi na serwerach Only AWP/JailBreak/FFA/CodMod Znajomość amxx i panelu (0-10): 5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Pochodzę z wioski leżącej pod Przemyślem/Rzeszowem (Województwo Podkarpackie) Interesuję się Piłką Nożną, informatyką i E-sportem Na co dzień jestem zawodnikiem klubu piłkarskiego KS-Przedmieście (bramkarz) Poświęcam dużo pracy oraz trudu by być coraz lepszym jeśli chodzi o grę na bramce Identycznie jest z informatyką oraz e-sportem Ciągle staram się nabywać coraz więcej wiedzy na temat komputerów. Jestem skromnym chłopakiem który ma marzenia, chciałbym zajść wysoko w e-sporcie jak i w piłce nożnej ponieważ te dwie rzeczy są nieodłączną częścią mojego życia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Jestem na NIE! Daj się zapoznać, bo nikt Cię nie zna - Wiek +/- Konto pod podanie - Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Konto pod podanie - wiek +/- staż - Nikt cię nie zna - Na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Jestem na Nie. +/- Wiek. - Konto pod podanie. - Nikt Cię nie zna na forum. - Staż. - Aktywność. - Brzydko napisane podanie. Ogólnie to beka bo piszesz podanie na opiekuna serwera, a nawet nie masz tam admina co jest dla mnie śmiesznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ℓємιωιкι Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na nie -Konto pod podanie -Staż -Aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na nie +/- wiek -nitk Cię nie zna -konto pod podanie -staż -akywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie znam Cię a Ty podanie składasz. Konto brak aktywności do tego 1 post. Troszkę młody jesteś. Nie estetyczne to podanie. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Z choinki się urwałeś Nie. AKtywność Wymagania Podanie napisane na kolanie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Haha śmieszne niedawno założył konto i już podanie Jestem na Nie Nie spełniasz wymagań - czas -staż Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na nie: - pierwszy raz Cie widzę, czyli Cię nie znam, - bardzo krótki staż - konto założyłeś tylko pod złożenie podania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik CzerwonyFeniks. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na nie: -konto pod podanie +/- wiek -słabe gt Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie. -nikt cię nie zna -podanie -wymagania Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dope. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Tak jak koledzy wyżej, NIE Posiedz trochę na forum Daj się poznać Udzielaj się, a na pewno zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 @Youmuus Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jestem na NIE! -Konto pod podanie -Aktywność -Staż -Podanie napisane na kolanie ( wydaję mi się ze nie widzisz różnicy pomiędzy opiekunem a adminem i te dwa stanowiska ci się pomyliły przez co podanie wygląda jak na admina ) Odnośnik do komentarza
Użytkownik eQ` Nowak Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Na nie : -Konto pod podanie -staż -znajomość amxx and panelu -aktywność Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 18 Sierpnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 W dniu 16.08.2019 o 00:22, -Ponczek- napisał: Chciałbym zostać opiekunem ponieważ zdarza się ujrzeć na serwerach osoby cheatujące (m.in z powodu iż CS:GO jest darmowe) i jak wszyscy wiemy, cheaterzy strasznie psują tę grę, dlatego chciałbym tępić takich cheaterów oraz graczy toksycznych dla środowiska, ponieważ zdarza się iż gdy takie sytuacje się dzieją to nie zawsze jest ktoś z administracji a ja na serwerze jestem około 7-10h dziennie do dyspozycji. Takimi sprawami to zajmuje się Admin. xd W dniu 16.08.2019 o 00:22, -Ponczek- napisał: Znajomość amxx i panelu (0-10): 5 Ooo... nowych rzeczy się dowiaduje, że w CS:GO jest amxx. Ciekawe. Nie masz admina, nie znam Cię... I jeszcze jedno. Aktualnie nie poszukuje opiekuna. Proszę zamknąć temat. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zamykam na prośbę @Youmuus Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi