Użytkownik BanneD Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 16-scie wiosen :) 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Tak z cztery godzinki^^ 4. Co chciałbyś zmienić: Jak na razie nic, bo wszystko jest bardzo dobrze robione. Forum ma bardzo dobrych opiekunów i ciężko napisać co by tu zmienić jeżeli wszystko jest ok, ale mógłbym zmienić niektórych zachowanie.. 5. W czym chciałbyś pomóc: Zamykaniu, otwieraniu tematów, prowadzenie różnych konkursów oraz w rozwijaniu jeszcze bardziej sieci :) 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja? Dlatego, że nie byłem jeszcze Moderatorem, a chciałbym spróbować swoich sił jako moderator, i myślę, że dużo osób mnie zna. 7. Staż na forum: Konto założone 07.12.2018 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie 3 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na nie -Twoja aktywność nie jest zbyt dobra -Podanie +chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na nie. Tak jak napisał @Milka., jak dla mnie nie nadajesz się do pełnienia tej funkcji, byłeś grafikiem, z tego co wiem to kilka razy, zrezygnowałeś, na forum nie jesteś aż tak bardzo aktywny, zachowujesz się czasami jak typowa nieogarnięta osoba, nie wyobrażam sobie pracy w zespole z twoją osobą. 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na nie +staż -aktywność -podanie Niedawno rezygnowałeś z powodem "brak czasu", zacznie się szkoła i znów czasu nie będzie, a moderator ma do roboty o wiele więcej niż grafik. Nie nadajesz się na to stanowisko i jednym słowem - lecisz na kolorek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi