Użytkownik∙ akxme Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 1. Imię: Bartosz2. Wiek: 203. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem do dyspozycji praktycznie cały czas, ale myślę, że MINIMUM 3h dziennie. 4. Co chciałbyś zmienić: Myślę, że w obecnej chwili wszystko utrzymane jest na bardzo dobrym poziomie, jedynie co więcej mogę zrobić to przypilnować aby tematy, które zostały wyczerpane zostały zamknięte bez zbędnego opóźnienia, poza tym przypilnować graczy, aby nie wypowiadali się w tematach w których nie są do tego upoważnieni i zachowali kulturę biorąc udział w życiu forum. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym przede wszystkim postarać się utrzymać porządek na sieci poprzez zapobieganie konfliktom między graczami, które niestety czasem wynikają podczas rozmów na SB czy też pod niektórymi postami. Pomógłbym w porządkowaniu działów, zamykaniu niepotrzebnych tematów i udzielaniu szybkich i sprawnych odpowiedzi graczom na nurtujące ich pytania. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę, że ze względu na moje stanowisko w dziale UBT mam już dobre doświadczenie związane z moderowaniem tematów. Jestem osobą sumienną, która rzetelnie wykonuje swoje obowiązki. Zawsze się przykładam do wykonywanych przeze mnie zadań i jak widać angażuje się w życie sieci w każdy możliwy sposób. Gracze mnie znają, wiedzą, że można na mnie liczyć, jednakże nie należy mnie lekceważyć, ponieważ nie pozwalam sobie wejść na głowę, dlatego też jestem osobą bezstronną. Ponadto pełniłem i pełnie wiele funkcji na forum jak i serwerach i wydaje mi się, że nigdy nie było ze mną większych problemów. Co więcej można zauważyć, że dużo czasu poświęcam na sieć, szybko reaguje i rozwiązuje problemy, dlatego właśnie jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko. 7. Staż na forum: Na forum jestem od 20 lutego 2019r. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Funkcji „moderatora” nie pełniłem, jednak jako, że zajmuję stanowisko w dziale UBT to moderowanie tematów nie jest mi obce. Znajomość ortografii +++ Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu ++ Posiadane 200 postów +++ Umiejętność czytania ze zrozumieniem +++ Znajomość regulaminu +++ Minimum 17 lat +++ Brak ostrzeżeń na forum +++ Moderowanie tematów +++ Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu +++ Edytowanie profilu użytkownika w przypadku złamania regulaminu +++ Karanie użytkowników za nieprzestrzeganie regulaminu +++ Być często aktywnym na forum +++ Pomagać użytkownikom +++ 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na Tak +wiek +podanie +staż Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak. +Dobrze pełni funkcję UBT. +Myślimy o tym samym XD. +Wiek +Doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Luzak ❤️ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak + Podanie + Wiek + Każdy go zna + Staż + Aktywność Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak! + aktywność + staż + wiek + doświadczenie w moderowaniu + zaangażowanie + podanie ładnie napisane 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak: - podanie starannie napisane - chęć pomocy - doświadczenie Powodzenia Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 na tak -doświadczenie -staż -aktywność -wiek -chęć pomocy -ładne, staranne podanie -znany na sieci Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na nie do momentu az centrum pomocy na tsie bedzie gituwa xddd A tak serio to na TAK - Staż na forum -aktywność -wiek jedyny minus to czytanie ze zrozumieniem bo jak pisałem że ja wiem o tym ze nie działa centrum pomocy to i tak dalej pisał o tym xDDDDDDDDDDDDDD 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na tak + wiek + staż + aktywność + podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 + wiek + staż +aktywność + znany + doświadczenie Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dope. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Uhuhuhu cóż za podanie,, oczywiście że TAK Ładnie napisane podanie, widać że mu zależy na tym stanowisku Wiek Aktywność na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak: + ładne podanie + wiek + ogarnie Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na Tak +Ładnie napisanie podanie +staż +Wiek + doświadczenie +pomocny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jestem na tak +Ogarnięty +Znany +Dobrze ogarnia swoje rangi +Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CzerwonyFeniks. Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na TAK +Aktywność +Staż +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jestem na tak +znany +angażuje się w życie forum +wiek +podanie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Asia.xee Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na tak + staż +wiek + ładnie napisane podanko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krakers` Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Na okres próbny ;D +wiek +staż +podanie w ciul na plus ;D Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Okres próbny +wiek +ogarnięty +aktywny +angażujacy się Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Na razie na NIE sorrki -Nie jesteś moim zdaniem osobą bezstronną tak jak napisałeś w podaniu ;v (mowie o paru sytuacjach) -/+ Kultura (nie potrzebnie czasami brniesz w jakieś dyskusje z ludźmi co wywołuje potem konflikt albo jakieś dalsze zbędne ciągniecie tematu) -Już masz trochę rang do ogarniania +wiek +Aktywność na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jestem na tak +staż +wiek +ogarnięty +podanie ładnie napisane Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PolskaBestia Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Na nie -twoja kultura to dno ,zabilem cie bo podobno na ,,sgs'' i zaczales od ,,jebanych kurw '' wyzywac -szybko cie wciagnac w dyskusje +wiek -masz duzo rang Pod pracuj nad kulturą i możesz do tego zadania jeszcze ,swojego przydupasa jedynke wziąć =d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eQ` Nowak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Na tak: +wiek +aktywność +znany +doświadczenie Nic dodać Nic ująć tylko brać :) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Na tak + doświadczenie + Wiek + Staż + Aktywność Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi