Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 W jakich sytuacjach czuliście, że aż wam podchodzi „serce do gardła” ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Na zawodach jak sędzia trzyma mnie za nadgarstek i przeciwnika, takie serce na gardle, któremu rękę podniesie do góry ^ ^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jak muszę rozpisać demko ale mi nie działają demka 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Mecz piłkarski 89 minuta wynik 1:1. Rzut karny dla naszej drużyny i wybierają Cię do strzelania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 11 minut temu, Frosty napisał: Mecz piłkarski 89 minuta wynik 1:1. Rzut karny dla naszej drużyny i wybierają Cię do strzelania. I jeszcze że to jest mecz o 1 miejsce na turnieju 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ℓємιωιкι Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jak przegrałem turniej o pierwsze miejsce w piłce nożnej ???? Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jak kiedyś sprowadzałem z Zawratu dziewczynę, która wybrała się pierwszy raz w góry z lękiem wysokości i w adidasach. Bałem się żeby mi nie spadła z łańcuchów. Góry nie wybaczają błędów. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi