Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#19 Wywiad z Cheaxlite

Frosty

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

tLZYLRn.png

Witam wszystkich użytkowników naszej serwerowni. Ostatnio miałem przyjemność przeprowadzić wywiad z Erykiem znanym pod nickiem @Cheaxlite Powiem szczerze, że bardzo miło mi się z nim rozmawiało, jeśli chcecie dowiedzieć się dużo ciekawych rzeczy o Eryku zapraszamy do przeczytania tego wywiadu. 

Witam Cię bardzo serdecznie! Dziękuję Ci bardzo serdecznie, że zgodziłeś się na udzielenie mi wywiadu, na początek dość standardowo. Powiedz nam jak się nazywasz, ile masz lat, gdzie mieszkasz czym się interesujesz i co lubisz robić w wolnym czasie.

Witam cię również Krzysiek, dla mnie też jest przyjemnością brać udział w tym wywiadzie. Więc zacznę od tego, że nazywam się Eryk, za kilka dni dokładnie 17sierpnia będę całkowicie pełnoletni. Mieszkam w Województwie mazowieckim okolice Łomży. Jakie mam zainteresowania, cofnąć się 2-3lata wstecz moim hobby była tylko i wyłącznie piłka nożna, trenowałem kilka lat, w Miastowym klubie, lecz z czasem zajawka mi uciekła, chodź dalej z tyłu głowy mam to, aby wrócić do piłki nożnej, mogę także śmiało powiedzieć, że moimi zainteresowaniami jest muzyka. Swój wolny czas staram się jak najwięcej poświęcać mojej dziewczynie Patrycji, lubię chodzić na spacery, oraz oglądać różnego rodzaju filmy i filmiki, także wyjść przed blok i pograć w piłkę. 

W twojej wypowiedzi zauważyłem, że sport gra dużą rolę w twoim życiu. Dlaczego postanowiłeś zostawić ten sport, co się stało? Jakaś kontuzja? A może zwyczajnie z tego wyrosłeś?

Będąc szczery, uczęszczałem do klasy sportowej [gimnazjum],po 2latach z niej zrezygnowałem, myślałem, że to będzie inaczej wyglądać, inne zajęcia [treningi na wyższym poziomie], z klubu odeszłem ze względów na to, że mój rocznik się jakby rozpadł, i połowa przeszła do drugiego klubu, dla mnie to nie było sensu, ponieważ przez cały okres grania w piłkę graliśmy z tymi samymi klubami, chciałem czegoś więcej, jak wiadomo ,interesowały mnie różnego typu testy piłkarskie, ale wyszło jak wyszło, nie grając dobre 3lata w piłkę nożną z tyłu głowy tak jak wspomniałem, mam ochotę trenować, lecz nie w klubie w swoim mieście. W skrócie napiszę,mój rocznik się rozpadł,po "x" czasie powstał klub, w którym nie widziałem siebie.

Liczę, że w przyszłości zagrasz na jak najwyższym poziomie i pokażesz wszystkim na co Cię stać. Wiemy już, że masz dziewczynę o imieniu Patrycja. Jak się poznaliście, dobrze się wam układa? Jesteś szczęśliwy?

Tak mam dziewczynę i nazywa się Patrycja, poznaliśmy się w taki sposób, pewnego razu będąc z siostrą na basenie, postanowiłem zajść na lodowisko, które było oddalone o kilkanaście metrów, więc ruszyliśmy tam, jeżdżąc tam, zauważyłem dziewczynę, którą pewnego razu spotkałem w szatni szkolnej, wiedziałem, że ja skądś kojarzę,ale jeździłem, dalej, jak już wróciliśmy, wszedłem na komputer, dosłownie 10minut później, napisała do mnie pewna dziewczyna o imieniu Patrycja, napisała, że widziała mnie na tym lodowisku i czy się poznamy, bo wyglądam na osobę fajną, więc tamtego późnego wieczoru zaczęliśmy naszą pierwszą [koleżeńską rozmowę], zauważyłem, że następnego dnia będzie miała urodziny, więc czekałem z zegarkiem w ręku na godzinę 24, aby równo o tej godzinie napisać jej życzenia urodzinowe, po tym, jak napisałem ,bardzo się ucieszyła, i od tamtego momenty, zaczęliśmy popisywać ze sobą dniami, nie mogłem przestać o niej myśleć, reszta historii jest w moim sercu, opowiedziałem, wam tylko jak się poznaliśmy <3 !

Zwariowałeś na jej punkcie! No i to mi się podoba, mam podobnie. Tego się trzymaj, powodzenia w dalszym życiu, oby się układało jak najlepiej. Jakiego najchętniej rodzaje filmów/filmików lubisz oglądać? Jesteś serferem internetowym?

Najchętniej przypadły mi do gusta gatunki filmów podchodzących pod horrory,filmy oraz dobre komedie-z racji, iż jestem osobą z poczuciem humoru, lubię komedie pojebane :d. Chodź, także lubię oglądać filmy przyrodnicze oraz takie, w których mogę się dowiedzieć różnego typu rzeczy ciekawych na dany temat,np: Przetrwania w dziczy i tym podobne filmy. Serferem internetowym mogę się nazwać pod względem przesiadywania na forach c;sowych

Wyżej napisałeś, że mieszkasz w okolicach Łomży, są jakieś ciekawe miejsca, które warto zwiedzić w tamtej części polski?

Powiedziawszy jest kilka miejsc, lecz nie zwiedzałem, a skąd to wiem po prostu z opowieści innych, nie zwiedziałem ich ze względu na to, że nie mam prawa jazdy, a jeżdżąc gdzieś pozwiedzać, to są większe ilości kilometrów niż Łomża,jak to bym napisał, wszędzie są ciekawe miejsca, tylko każdy ma swoje gusta, często nawet nie zdajemy sobie sprawy,z tego, że coś może być ciekawego na pierwszy rzut oka, może kiedyś się stykniemy na jakieś b.r.o, to sam ocenisz.

Z tym b.r.o to na pewno damy rade! Napisałeś, że na dniach będziesz miał 18 lat. Masz jakieś plany na przyszłość? W końcu już będziesz pełnoletni, co byś chciał zmienić w swoim życiu będąc dorosłym?

Wiadomo plany na przyszłość mogą być, chodź, sami wiemy, jak to jest z czasem, wszystko wyjdzie w praniu, lecz na pewno chciałbym skończyć szkołę, później pójść do zaocznej,i znaleźć sobie dobrą robotę, aby móc pójść na swoje, i razem z dziewczyną wynająć mieszkanie,idąc dalej chciałbym w przyszłości mieć stałe dochody, które starczyłyby na utrzymanie mojej przyszłej rodzinny, aby mieli co jeść i gdzie spać przede wszystkim, a zarazem czerpać z życia przyjemność.

Ambitnie! Czas pokaże a ja życzę ci powodzenia. W szkolę na jaki kierunek uczęszczasz? Dobrze się uczysz? Jaki jest twój ulubiony przedmiot?

Dzięki na pewno się przyda, także znów ci życzę powodzenia! Uczęszczam aktualnie na kierunek o profilu; Gastronomicznym, czy dobrze się uczę? Dobrze ściągam haha, a tak na poważnie, dobrym uczniem nie jestem złym, też nie jestem, jeżeli mam chęci i dany materiał mi się spodoba przykuje go trochę czasu,i wpadają dobre oceny. Nigdy nie miałem ulubionego przedmiotu, wszystkie mnie jakoś nie interesowały, wybierając już to Historia, ze względu na to, że lubiłem słuchać na lekcji co się kiedyś/aktualnie dzieje ;).

Rozumiem, zmieńmy trochę temat. Jak trafiłeś na naszą sieć serwerów?

Po przerwie z c'sem i brakiem chęci z forami postanowiłem przeszperać cssetti, i tam szukałem nazwy sieci, których nie znam, trafiły się kilka które przeglądałem, zobaczyłem tą, czyli: StrefaSkila.pl, stwierdziłem jest duża aktywność,i się zarejestrowałem, przebywając trochę czasu,zauważyłem, że są tutaj osoby, które kojarzę z innych for,i tak zostało, że tutaj przesiaduję.

Bardzo dobrze, mamy nadzieje, że twoja przygoda będzie trwała jak najdłużej. Na forum jesteś od 28 lipca, na pewno zdążyłeś poznać tutaj już kilka fajnych osób, powiedz nam z kim masz najlepszy kontakt i z kim się najlepiej dogadujesz.

Najlepszy kontakt to mam z tobą, ponieważ znamy się z poprzednich sieci, na których siedzieliśmy na tych samych rangach, nie mam jakoś takich osób, z którymi rozmawiam codziennie na t'sie bądź forum, ponieważ nie zawsze mogę, ale są osoby, które lubię, nie chciałbym nikogo tutaj wywyższać,wiedz napiszę, że każdy z forum jest osobą fajną i każdy jest inny z zachowania :).

Dzięki! Powiedz nam jak oceniasz prace naszych chłopaków z UBT?

Kurcze nie lubię się wypowiadać w takich kwestiach związanych z kogoś rangami nie jestem od tego,i też nie chciałbym z siebię robić taką osobę, która jest profesjonalna, członkowie UBT są dobzi, choć w niektórych momentach muszą być bardziej,pewni swoich decyzji.

Jest  na forum osoba, która według Ciebie zasługuje na oddzielną pochwałę?

Każda osoba robi co innego na forum, niektóre osobą są mniej widoczne, na oddzielna pochwałę moim zdaniem zasługuje @Milka., ponieważ nie dość, że zajmuje się forum, to także jest technikiem odpowiedzialny za całokształt za błędy/rangi itp,dobra robota!

Pozdrawiamy Milkę! Opowiedz jak zaczeła się twoja historia z Counter Strike 1.6?

Szczerze powiedziawszy nie pamiętam jak zaczęła się moja historia z c'sem 1.6,lecz na pewno kolega grał przy mnie i postanowiłem ja, lecz jedyne co mogę napisać moimi ulubionymi serwerami będąc młodszym aż dotąd były cod mody.

Rozumiem. Jaką masz ulubioną broń, mapę i miejscówkę na której najbardziej lubisz zdobywać fragi.

Powiem ci tak, że w c'sa nie grałem dobre z pół roku, chodź, raz na tydzień wejdę na serwer. Moimi ulubionymi brońmi oczywiście AWP+Deagle oraz m4+usp, najlepszą miejscówkę dla mnie uważam za bombsite b na de dust_2, gdyż jestem wcelowany kątem oka w górnego trupa.

Życzę jak najwięcej fragów. Jeśli mógłbyś dodać do naszego forum dowolny mod serwera jaki by to był?

Dzięki. Jeśli miałbym taką opcję, wybrałbym Zombie Moda, bądź serwer Base Builder.

Może kiedyś pojawi się taki serwer. Skąd pomysł na nick?

Mam taką nadzieję, jestem pewny, że jakby była dobra reklama, gracze chętni by pograli na takim nowym modzie. Mój pomysł na nick wziął się z niewiadomych przyczyn, pewnego razu kombinowałem z nickami, dodawałem dwa do siebie, i tak powstał Cheaxlite. Osobiście podoba mi się on.

Masz racje, jest w porządku. Jak wyobrażasz sobie twoją dalszą przyszłość na forum? Czym chciałbyś się zajmować?

Tak myślałem, że zadasz te pytanie możliwe, że znasz odpowiedź, lecz będę tajemniczy, okaże się w praniu, na jaką posadę chciałbym iść,osobiście powiem, że bardzo mnie ona interesuje, i to nie jest jedna.

Domyślam się lecz nie jestem pewny, no cóż niech zostanie to tajemnicą. Pozwól, że przyjdę do pytań o tobie i twoich poglądach. Masz jakieś motto życiowe? Jeśli tak to jakie?

Moim mottem życiowym mogę nazwać jednym z wielu. Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry.

Jaki ma to przekaz w twoim życiu. Odpowiedź o tym.

Wiadomo, czasem chcielibyśmy czegoś nowego spróbować, chodź podążyć za czymś, zrobić w danym momencie, możemy, ale strach nam nie pozwala, po prostu boimy się, niektórzy nawet idąc przez las ciemny boją się ciemności, a najbardziej wiesz czego się boją? Nie żadnych zwierząt duchów itp, tylko po prostu ludzi.

Twoja wypowiedz jest bardzo ciekawa. O czym w życiu według Ciebie trzeba najbardziej pamiętać?

Moim zdaniem najbardziej w życiu trzeba pamiętać o bliskich osobach, drugą kwestią jest to, aby pamiętać o swoim przeżyciach i błędach związanych z nimi, żeby następnym razem, jeżeli czegoś się podejmiemy przypomnieć sobię co przez co wyszło. Ale także pamiętać o tym, że trzeba, żyć tak jak się chce, a nie tak jak ktoś nam karze.

Masz jakieś nałogi, prócz swojej dziewczyny?

Dziewczyna to nałóg z którego nie chce zrezgnować oprócz tego pale szlugi, i to mogę nazwać moim nałogiem.

Palenie jest nie zdrowe, ale skoro tak to co myślisz o legalizacji marihuany w Polsce? Myślisz, że jest to potrzebne? Jak bardzo zmieniło by to nasz kraj według Ciebie.

Powiem tak, gdyby to zalegalizowali byłoby dobrze, ponieważ jest lecznicza, uspakaja drugiego człowieka, połowa by nie chodziła taka wkurwiona tylko wesoła, lecz skutkami tego byłoby, że nie dla każdego ona jest, jakiś czub by za dużo zjarał i odwalał maniane, gdyby była zalegalizowana nie przeszkadzałaby mi to wogóle, alkohol jest, to czemu by nie to.

Mam takie same zdanie na ten temat. Wyraź swoje zdanie na temat polityki, interesujesz się tym czy jednak jest to dla Ciebie obojętne?

Nigdy się tym nie interesowałem i nie interesuję, ciągle jakieś zamieszania są, ci chcą tak, ci chcą tak, wgl. nie mają wspólnego języka i przez to wychodzą jakieś dziwne akcje.

Gdybyś został prezydentem co byś zmienił przede wszystkim w naszym kraju?

Nie wiedziałbym na początku jak się zachować, na początku chciałbym usłyszeć różnego typu wskazówek, oraz jakiej zmiany chciałby naród najbardziej, sam z siebie, wpłacał bym większe ilości pieniędzy w biedniejsze grona rodzin oraz zbiórki.

Bardzo szlachetnie. Co sądzisz o polskiej scenie e-sportowej? Myślisz, że idziemy w dobrym kierunku, aby być na jak najwyższym poziomie?

Co mogę sądzić, niech dalej to się rozwija i niech idzie w jak najlepsza stronę, trochę słabo, że za granie ludzie dostają takie wielkie pieniądze a jak wiadomo są zawody, które  są potrzebne i mamy z nich korzyści,  ale słabe wynagrodzenie.

Masz jakaś swoją ulubioną drużynę a może ulubionego zawodnika?

Nie interesuje się tym za bardzo chodź lubię patrzeć na grę zawodnika o nicku: JW.

Twoja ulubiona marka samochodu to...?

Porsche.

Twój ulubiony owoc to...?

Arbuz, tak arbuz.

Twój ulubiony kolor to...?

Wszystko złote co się świeci. 

Twój ulubiony napój to...?

Ulubionego nie mam lecz bardzo lubię tigery. 

I tymi słowami zakończmy ten wywiad. Eryk, bardzo dobrze mi się z tobą pisało z twoich wypowiedzi było można się dużo o tobie dowiedzieć. Jesteś osobą spokojną i opanowaną, życzę Ci, abyś wrócił do piłki, znalazł dobra prace i szczęścia z Patrycją. Na koniec możesz kogoś pozdrowić. Do zobaczenia!

Mi również na dodatek, że jesteśmy znajomymi, też życzę ci dużo szcześcia z ukochaną i powodzenia Na koniec chciałbym pozdrowić no każdego członka forum a w szczególności ciebie i ta osobę zbanowaną <3 ! essa

• Lubię to! 3
  • Super 3
  • Premium
Premium
28 minut temu, Frosty napisał:

czekałem z zegarkiem w ręku na godzinę 24, aby równo o tej godzinie napisać jej życzenia urodzinowe, po tym, jak napisałem ,bardzo się ucieszyła, i od tamtego momenty, zaczęliśmy popisywać ze sobą dniami, nie mogłem przestać o niej myśleć, reszta historii jest w moim sercu, opowiedziałem, wam tylko jak się poznaliśmy <3 !

Słodkooooo! :D

Bardzo fajny wywiad, dobrze się czyta, leci + 

• Użytkowniczka

powiem ci wywiad długi :) super rozpisany :)

• Skowron

Fajny wywiad :) 

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

Fajny wywiad :3

• Użytkownik

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]