Użytkownik krakers` Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Nick: arabsky Imię: Adam Wiek: 14 lecz wiek w tej randze nie ma znaczenia jak dla mnie liczą się umiejętności. Jakich programów używasz do grafiki?: Aktualnie uczę się w Photoshop i raczej przy nim zostanę. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum : Do 5-6 godzin dziennie. Opisz siebie: Jestem Adam mam 14 lat interesuję się grafiką oraz informatyką. Gram w piłkę nożną ,oraz w gry komputerowe. Grafiką zajmuję się jakoś 4 miesiące. Dlaczego akurat Ty?: Jestem odpowiedzialnym człowiekiem można mi zaufać. Jestem spokojny i nie wchodzę z nikim w sprzeczki. Podejmuję się podanej mi pracy w 100 procentach. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6 Lecz jeszcze się uczę a na pewno starsi graficy mi pomogą. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: FORUM Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ dope. Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jestem na TAK Prace nie są złe Chęci jak najbardziej na + Zobaczymy jak sobie poradzisz Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 NIE Nie spełniasz wymagań. do tego spamujesz postami gdzie się tylko da. rejestracja wczoraj. poudzielaj się w dziale graficznym,porób zlecenia wykaż się aktywnością. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 - nikt cię nie zna - nie spełniasz wymagań Daj się poznać popraw aktywność i złóż wtedy pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Daj sobie trochę czasu, pokaż, że zależy ci na tej posadzie wykonaj kilka zleceń i za tydzień złóż ponownie podanie, obecnie jestem na nie. Rejestracja - Wymagania - Chęć pomocy + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jestem za okresem próbnym +Chęci +Prace +Brak grafików +Podanko ładnie napisane -Jesteś krótko więc do tego można się przyczepić +/-Wiek lecz tak jak napisałeś tutaj ważne są umiejętności Odnośnik do komentarza
Użytkownik malango Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jestem na Okresem próbnym +chęci +prace niezłe +brak grafików -krótko z nami Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Na Nie -Staż -wymagania - pracę dodanie tylko napisu, flary oraz koloru.. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi