Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Najdziwniejsza rzecz, jaką zrobiliście? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Pobiłem kolege jak byłem pijany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Biłem się z drzewem pod wpływem alkoholu XD 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PolskaBestia Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Rok temu byliśmy z kolegami u mojego przyjaciela, zadzwoniliśmy do niej o 2 w nocy z prywatnego numeru i powiedzieliśmy ,,Wiemy gdzie mieszkasz ,przyjedziemy tam i cie dorwiemy" za pomocą modulatora. Przebraliśmy kolegę na czarno daliśmy mu zabawkowy pistolet i za 30 minut byliśmy u niej pod domem. Wtedy zauważyła przebranego kolegę i jej ojciec wybiegł zaczął nas gonić :d . Wróciliśmy do domu mojego przyjaciela i w 5 wskoczyliśmy do basenu w ubraniach XD. Wskoczyłem w butach za 300zł i się rozkleiły. Buty miały z 2 dni Wiem ,pojeban* Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Śpiewałem na scenie pod wpływem alkoholu Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Dużo głupot zrobiłem w życiu, nawet za dużo. Jedną z nich było chodzenie po dachu hotelu ze spadzistym dachem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Po melanżu u przyjaciela jak wracałem na mieszkanie około godziny 4 zachciało mi się siku i wysikałem się na środku czteropasmówki w centrum miasta (Warszawa, Marszałkowska). Niestety bądz stety jest z tego nagranie XDDDDDDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi