Użytkownik eQ` Nowak Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Nick: SayGooDBye (::( Data i Godzina: przed chwilą Link do bana : https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php Link do ssów : Niestety mi nie zrobiono ssów. Link do wycinki z konsoli : [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SayGooDBye ( : : ( [AMXBans] Powod : ' REKLAMA ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1197591601 ' [AMXBans] Twoje IP : Nie chce ddosów na pw podam Opis sytuacji : Powiedziałem do kolegi z teamu ,że zakładam serwer.On odpowiedział jaki mod.Ja odpowiedzialem csgo mod i nie usłyszał.Kazał napisać na czacie to mu napisałem takie coś i dostałem bana za reklama pisze tam gdzie zapraszam na ten serwer itp itd : [CSGO MOD][SKINY][EURO][KLANY][MISJE][MEDALE] ^pukawka.pl 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ℓємιωιкι Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Wszystko pięknie widać że to jest reklama jak reklamowałeś więc lajt Odnośnik do komentarza
Użytkownik eQ` Nowak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Ale ja tam napisałem co tam będzię skiny klany csgo mod misje itp itd będę edytował post zeby nie robic spamu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zakładając serwer, nie podawając ip, a podawajac nazwe serwera, ktory nie istniejee nie mamy za duzo dowodow, bo taki serwer nie istnieje, więc zdejmuje Ci bana, na następny raz nie gadaj o tym serwerze i będzie gites Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi