Użytkownik T.n.T {BGT} Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Chciałbym się odwołać od bana na serwerze only de_dust2#1 leczenie którego dostałem bez powodu wywaliło mnie z serwa i pisało you're added permanently to ban list a mam tam Super Vipa mój nick : T.n.T {BGT} Odnośnik do komentarza
Użytkownik eQ` Nowak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Dostosuj się do wzoru Nick z CS: Admin banujący: Serwer: Data zdarzenia: Opis sytuacji: Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):Wycinek bana z konsoli: Odnośnik do komentarza
Użytkownik T.n.T {BGT} Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 3 minuty temu, SayGooDBye napisał: Dostosuj się do wzoru Nick z CS: Admin banujący: Serwer: Data zdarzenia: Opis sytuacji: Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):Wycinek bana z konsoli: Nick z CS: T.n.T {BGT} Admin banujący: BRAK Serwer: ONLY DD2 #1 LECZENIE ASYSTY Data zdarzenia: 19-08-2019 Opis sytuacji: Grałem spokojnie jak zawsze aż nagle wywaliło mnie z serwera i teraz nawet nie moge wejść na serwa pisze estabilishing connection to server i a ni jednej kreski Wycinek bana z konsoli: You're Added Permanently To Banned List Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 poprosze ip na pw. Odnośnik do komentarza
Użytkownik T.n.T {BGT} Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 35 minut temu, `Fuck it. napisał: poprosze ip na pw. jak sprawdzic ip? ja gram na dd2 leczenie #1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Widzę,że już grałes, wiec problem sam się rozwiązał. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi