Użytkownik TECHNO_MMz Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nick z CS: *~TECHNO_MMz~* Sv_GrVzS.eXe Admin banujący: nie wiem... Serwer:[Only DD2 #2]Data zdarzenia: 21.08.2019 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, przywitalem sie i od razu bana dostalem - Powod "Reklama"... Mianowicie, ja osobiscie niczego nie reklamowalem - ani na Say'u , ani przez micro! DLATEGO BARDZO PROSZE O JAK NAJSZYBSZE ODBANOWANIE MOJEJ OSOBY! Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Reklama' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:14637933' [AMXBans] Twoje IP: '5.173.169.233' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Premium Wicherek Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Ja byłem tym Adminem, Proszę dla Gracza " UB " z mojej nie uwagi zbanowałem nie tego gracza i wybacz za kłopoty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Na prośbę admina, bana zdejmuje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi