Użytkownik∙ PolskaBestia Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nick: PolskaBestia Imię:Wojciech Wiek:15 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-6 godzin Opisz siebie: Jestem Wojciech mam 15 lat mieszkam w Wielkopolsce.Interesuję się informatyką.Lubię sport najbardziej piłkę nożną. Dlaczego akurat Ty?: Pomimo wieku jestem odpowiedzialny.Umiem wykonywać powierzone mi obowiązki w 100 procentach.Jestem uczciwy i mam wiele pomysłów na nowe artykuły. Doświadczenie: Będzie to mój pierwszy raz.Lecz jak wiemy każdy od czegoś zaczynał. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7 Przykładowy wywiad/artykuł: KONTAKT ; STEAM FORUM Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Z tego względu, że jestem redaktorem dam troszkę dłuższą wypowiedź niż zawsze. Znaczne od tego, że twoje podanie jest dość słabe jak na stanowisko redaktora. Każdy pod punkt składa się z dwóch lub jednego zdania. Nie masz doświadczenia co jest oczywiście minusem, ale twoja praca jak na pierwszy raz jest naprawdę w porządku. Po swoich doświadczeniach z redakcją wiem, że jeśli będzie ci zależało i będziesz się starał to każda twoja kolejna praca będzie na wyższym poziomie. Okłamałeś nas trochę z tym ile czasu dziennie poświęcasz na forum. Masz 8 h online, rejestracja w niedziele i piszesz, że 5-6 h. Najgorszy matematyk zobaczył by tutaj błąd, ale dobra. Można to wybaczyć. Podsumowując jesteś osobą nową i mało znaną. Jednak redakcja potrzebuje rąk do pracy, dlatego też masz ode mnie zielone światełko, nie zmarnuj tego. Jestem na TAK Wiek +/- Podanie +/- Praca + Mam nadzieje, że mnie nie zawiedziesz i będzie z Ciebie dobrej klasy redaktor. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Można dać ci szansę, obyś ukazał się większą aktywnością. Jesteś dopiero 4dni na forum, zrobiłeś jeden wywiad, który jest dobry. Podanie napisane na odwal, praktycznie nic się nie rozpisałeś, jako iż starasz się na redaktora powinieneś pokazać klasę z tym podaniem. Pracę, którą zrobiłeś z patryksonnem jest na dobrym poziomie,obyś miał dalsze chęci takie. Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Pomimo, że nie spełniasz kilku wymagań, myślę, że można dać szansę, dlatego jestem za okresem próbnym. + jak na czas spędzony na forum jesteś dosyć aktywny, udzielasz się + chęci do pomocy + wydajesz się być kulturalny i dobrze znosisz krytykę +/- wywiad, błędy interpunkcyjne - podanie, słabo się rozpisałeś jak na redaktora 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 - podanie + chęci +aktywny Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi