Użytkownik∙ dope. Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Nick: dope Imię: Szymon Wiek (dokłada data): 29.11.1999r (20 rocznikowo) SID: Dodam jak wrócę z pracy, jak na razie dodam linka do profilu steam -> https://steamcommunity.com/profiles/76561197965594082/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Tak jak widać, od samego początku co tutaj jestem staram się jak najlepiej udzielać w najważniejszych tematach, tak aby nie nabijać bezsensownie postów Opisz siebie: A więc tak, nazywam się Szymon, w tym roku wybija mi ta 2 z przodu -.- Mieszkam w województwie Wielkopolskim, interesuje się głownie sportem, staram się zawsze po pracy co kilka dni chodzić na siłownię, tak aby jakoś w życiu wyglądać, a nie siedzieć z piwem przed telewizorem. Na sieć trafiłem dzięki serverowi JB, server przykuł moją uwagę po czym postanowiłem założyć konto na forum, fajna atmosfera, administracja też w porządku więc postanowiłem zostać. Dlaczego akurat Ty?: Posiadam doświadczenie jako UBT, prawie na każdej sieci pełniłem to stanowisko, lecz wiadomo nie zawsze każdemu pozwoli na to czas. Chciałbym pomóc i tutaj, lecz wiem że mój staż na forum mnie skreśla, ale zawsze warto spróbować a pomoc w tym dziale zawsze wam się przyda. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Oczywiście że tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie każdy jest "robotem" i zawsze mówiłem że każdemu może się zdarzyć błąd. Ale myślę że 7/10 :) Kontakt: Steam,PW,GG Jeżeli będziecie się wypowiadać neutralnie ze względu na mój staż, to zrozumiem to, lecz pamiętajcie że pomoc się zawsze przyda 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 + wiek + doświadczenie + podanie + znam go z innej sieci Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik malango Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 +wiek +podanie +przyda się pomoc UBT +doświadczenie na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 na tak + wiek + podanie + przyda się pomoc ubt Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 na tak +wiek +doświadczenie +chęć pomocy, która się przyda -staż -podanie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Jestem na razie na Nie - Podanie (Nawet sie nie postarales napisales tak o na szybko w robocie) - Staż -/+ Liczba postów nabita akurat na styk - Dostałeś niedawno nową rangę jako opiekun serwera (+ z pewnych powodów sądzę że lecisz na rangi.. ;v ) Iii nie moja sprawa ale coś mi sie wydaje ze w najblizszym czasie nie bedziesz mial duzo wiecej czasu na forum niż miales (gdzie to tez nie bylo duzo) 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Jestem na nie! - Nie kojarzę Cię. - Podanie słabe + Wiek 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 No tak średnio bym powiedział, aktywność masz słabą, podanie szału nie robi, jedynie na plus to jest wiek. Na nie. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Aktywność na forum jest, lecz słaba. Podanie mało czytelne,oraz nie przekonujące. Pisząc te podanie, sam się skreśliłeś na starcie .Chciałbym pomóc i tutaj, lecz wiem że mój staż na forum mnie skreśla Oczywiście, wiek,chęci oraz doświadczenie idzie w parzę, lecz jak wspomniałem,nie sądź że coś źle wyjdzie, zawsze bądź dobrej mysli. Na dzień dzisiejszy jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik baquscotam Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Na nie: +Wiek -Aktywność -Podanie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Asia.xee Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Na tak +wiek +doświadczenie +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 +/- Mogłeś się bardziej rozpisać. + wiek, + chęć pomocy obecnym ubt, + przyda się pomoc. Oczywiście jestem na tak. @Frosty Dobrze, że Ty błyszczysz aktywnością bka max. 1 2 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 24 Sierpnia 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zdecydowanie na NIE - staz to jakis zart? - aktywnosc +/- podanie +/- doswiadczenie + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Nie. -Dopiero co dołączyłeś. -Doświadczenie 7/10? Nie wiem, szanuje. -Podanie słabo rozwinięte. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ℓємιωιкι Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jestem na nie -Dopiero co dołączyłeś. -Doświadczenie 7/10 szacun. -Popraw czas na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Na nie: +Wiek -Aktywność -Podanie - Następnym przysiedź trochę nad podaniem rozpisz wszystko ładnie. Bo podanie wygląda coś w stylu widzę wzór coś napiszę Wizualnie podanie mi się nie podoba i nie zachęca dlatego jestem na nie. Czas na Forum jesteś od 15 Sierpnia mój drogi Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Co do podania z ustaleniem wyższej administracji wstępnie nasz głos jest na TAK. Na rozpiskę demek masz 24h. Na steam wysłałem Ci 2 demka do oceny, jeśli rozpiszesz je dobrze, przyjmujemy ostatecznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi