Użytkownik Predator95 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Nick z gry:Predator95 Imię:Paweł Wiek:24 Link do Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198964137111 Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak Czy przeszedłeś mutację (nie dot. Kobiet):Tak Staż w Counter-Strike 1.6: 11 lat Czy miałeś/łaś kiedykolwiek Admina na serwerze:Tak Link do GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/Predator95/145.239.23.161:27110/Zakres wiedzy o AMXX (od 1 do 10):8 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Jestem na NIe -Konto Praktycznie pod podanie -Na Steamie nie widze twoich gier wiec nie powiem czy masz steama z CS-em -po GT widze ze grasz zaledwie 5 dni +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 - konto pod podanie - gt - steam nie widać gier i nie wiadomo czy masz cs 1.6 na steamie Na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Na Tak +wiek +steam +gt +staż na forum, a nie, że konto pod podanie.. +brak adminów Więc nawet jeśli wypowiedział się we własnym podaniu zasługuje na admina! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Mimo tego, ze wypowiada sie pod podaniem jestem na TAK +wiek +gt +steam Koledzy wyzej jak konto pod podanie jak zrobił je 24 maja? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 A ja jestem na Nie. Po pierwsze. : Większość graczy dla "Ciebie" jest odpalona. Przez co 90% graczy by lapalo ssy, Po drugie: Odszedłeś z sieci, i teraz liczysz na drugą szansę. Po trzecie : https://prnt.sc/oye10w Po czwarte : Podanie z aktomatu powinno zostać odrzucone, za wypowiadanie się. Przykro mi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ℓємιωιкι Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Jestem na NIe -wypowiadanie się w podaniu +steam +gr -wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Po pierwsze na drugi raz nie wypowiadaj się we własnym podaniu proszę Cię masz takie coś jak edytuj... Po drugie, jeżeli ten ss co wysłał pecik to prawda od razu z automatu powinieneś mieć odrzucone podanie. Po trzecie może i masz steama, staż na forum, nawet spoko gt, ale powody wyżej Cię skreślają. Jeżeli nie będziesz się wypowiadał w podaniu i wyjaśnisz sprawę z tym ss co wysyłał pecik będę wtedy na tak jak na razie na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś się do @Trivor w celu opłacenia składki, potem do mnie w celu dodania flag na serwerze, a na samym końcu napisz prośbę o odebranie rangi w odpowiednim dziale. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi