Użytkownik serduszko Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick z CS:<3 Admin banujący:Bl@ck Serwer:JB Data zdarzenia:14:31 Opis sytuacji: mój brat miał binda i dostałem bana bardzo przepraszam ten serwer ale przez mojego brata dostałem bana myśle że jakoś ropatrzycie tą sprawę dobrze chciałem jeszcze coś dodać po co wym narażał moje konto gdzie mam range hero i pierwszy w gt Link do bana z amxbans :hhttp://jailbreak.mybans.eu/ban_list.phpttp://jailbreak.mybans.eu/ban_list.phpWycinek bana z konsoli: niestety ale szybko wyszłem z cs i nie mam Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez muj nick to <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Eh.. jak zwykle winny był brat.. bana otrzymałeś od właściciela serwera @Bl@ck, czekamy na jego decyzje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl@ck Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zostaniesz odbanowany i to jest ostatnia szansa... 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 @Hitarii @pecik here;> gracza odbanowuje na zlecenie Właściciela Serwera. @muj nick to <3- to jest ostatnia taka szansa dla Ciebię. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi