Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Co jest waszym zdaniem gorsze śmierć czy amnezja? (uzasadnij) Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Wiadomo, że śmierć. No jak masz amnezje to wciąż możesz żyć + masz szansę na odzyskanie pamięci, a jak umierasz no to umierasz, nie ma Cię i już XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 1 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Według mnie gorsza jest śmierć. Jak ktoś ma amnezję to istnieje jakaś szansa, nawet najmniejsza, że z tego wyjdzie. A śmierć to wiadomo. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ejdrien. Opublikowano 1 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Oczywiście, że śmierć. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Amnezja, nie jest powiedziane, że czegoś zapomnimy od nowa, nawet jeżeli, to zaczniemy na nowo wszystko, będziemy sie cieszyć z każdego efektu, który zyskujemy,i po dłuższym czasie, będziemy szczęśliwy ze swojego życia, bądź nie- Swego Losu Pan. A śmierć to wiadomo tragedia, dla rodziny/oraz innych osób. Często ludzi wybierają śmierć, zamiast np: jazdę na wózku, wiadomo to jest bardzo ciężkie, ponieważ nic nie możemy zrobić, jesteśmy bezwładni, lecz mamy z wszystkimi kontakt,i miłość nie umiera. A i na koniec dodam, ciekawi mnie co by napisały osoby, które wybrałyby śmierć, gdyby mieli własną rodzinę: dzieci,żonę/meża. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Gorsza jest śmierć, lecz jestem juz przygotowany i trwa produkcja kamienia filozoficznego Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 1 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Jasna sprawa, że gorsza jest śmierć od amnezji. Bo z niej można się wyleczyć, no chyba, że wierzycie w zmartwychwstanie i drugie życie jako na przykład zwierzę to macie 50 na 50. X D 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 1 Września 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Śmierć przyjdzie po każdego i to jest pewne. W amnezji tracimy wszystkie wspomnienia; te dobre i te złe. Według mnie amnezja jest gorsza, bo nie pamiętasz nic. Żadnych wydarzeń, nie pamiętasz kim są ludzie którzy cię otaczają- nie wiesz nic, nawet nie wiesz kim jesteś. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ smajli_< Opublikowano 1 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 No śmierć - Śmierci nie da się ominąć i chyba wiadomo o co mi chodzi Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Nio wiadomo ,że amniezja. Śmierć jest fajniusia. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Września 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi