Użytkownik∙ DMK Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Nick podejrzanego: papier SteamID / IP: STEAM_0:0:196943383 Data i godzina: teraz Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www96.zippyshare.com/v/LC286Dke/file.html Rozpisanie Dowodów: 02:53- to nawet w mdoel nie bylo 04:35 - troche dziwnie go złapał 06:00- nie w model nawet 06:06- to samo 07:09- ??? 07:57- dziwna akcja celownik obok głowy a strzal polecial nad modelem 08:29- +/- 10:48- przeskok 10:59 - przeskok Coś od siebie: to jest nie możliwe ze on tak z tej awp czysto gra demko polecam obejrzec do końca i dokładnie 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 @Eryk @Hitarii Czekam na Wasze wypowiedzi w tej sprawie. Ja wstawie swoją subiektywna ocene na koniec. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Pozwolenie od @pecik here;> Powiem tak, demko trudne do oceny.Dlaczego?Sam Sevi pisal na serwerze, że gra na interpie 0.1, czyli ma straszne opóźnienia.[*SVIP*] *DEAD* Sevi aka ProBot 1337 : ja gram na ex interp 0.1 Nagrywając demko tez je mial. Flicki wyglądaja podejrzanie, często nawet nie w model.Najlepiej gdyby papier miał pova ze swojej perspektywy, wtedy wszystko byloby jasne. Co do hltv , każdy doświadczony gracz wie jak łatwo można spalic snajpera. przykład Najlepiej wprowadzić automatyczne nagrywanie dem.Każdy wstawilby swoje demko, i wszystko byłoby jasne. Trudno ocenic demko jeśli osoba miała spore opóznienia. Tyle w temacie, widziałem nie raz gre papiera z awp, nigdy nie widziałem nic podejrzanego, a tu? Flicki obok modelu... 5 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Oglądawszy całe demko,wynika to tak z mojej perspektywy. 2:53- b+ 4:53,także mniej widoczne,lecz akcja spalona. bliżej b+ 6:00,moim okiem,nie ma tutaj nic specjalnego,normalna sytacja - 7:09, nie widział nawet modelu tego gracza. +b 7:57, prawie modelu, b-/+ 10:48, to samo co w pierwszych sytacjach, strzał oddany obok modelu,przeskok celownika wprost. b+ 10:59, tutaj nie nadażył celować, żeby to aż tak widoczne nie było,kolejna akcja celowania w "nie" model. b+ Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Wstawiam za pozwoleniem @pecik here;> z racji, że jestem opiekunem klanu. 02:53- b+ 04:35 - -/+ w strone b+ 06:00- ?? Nie widzę nic, b-. 06:06- spalone b+. 07:09- oeezu oeezu b+. 07:57- tutaj blisko modelu było, b-. 08:29- również -/+ bardziej pod b+. 10:48- nawet nie było blisko ciała, b+. 10:59 - .....b+ // Szkoda, że nie mamy pova papierka, aby zobaczyć jak to z jego strony wyglądało. Na danym demku jak dla mnie SPALONE. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik LUdziknapazurkach Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 http://749431.hltv3.pukawka.pl/hltv-1909021421-de_dust2-1567426860-1567428120.zip Zapraszam do obejrzenia demka z hltv gdzie widac wszystko normalnie Miedzy demkiem a povem seviego jest 3 sek różnicy 2:50 - jak dla mnie normalny flick na 1/4 4:33 - tutaj ewidentny lag, nic na to nie poradze. 4:42 - to samo co wyzej 5:58 - normalny flick. troche farta nic wiecej 7:07 - to samo co wyzej. 7:57 - nic dziwnego w tym strzale nie widze 10:45 - no prosze cie co ty tu widzisz? 10:59 - jedyne co sie nadaje na b+ to ta akcja bo przyznam faktycznie dziwnie to wyglada człowiek raz na rok zycie zagra i odrazu rozpisywany ehh :< Odnośnik do komentarza
Użytkownik groWW Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Wstawiam za pozwoleniem @pecik here;>. Papier czemu porównujesz HLTV do pova kręconego przez seviego, który zresztą sam się pali ale mniejsza XD Oglądałem to demo i dla mnie jest spalone w 95% jedna akcja jest dla mnie można powiedzieć na -b. Papier rozpisujesz swoje demo pobrane z HLTV gdzie HLTV nie można wierzyć w 100% bo są lagi HLTV czy inne gówna, tutaj jest rozpiska z POVA gdzie lagów nie ma wszystko jest idealnie. Ty nie strzeliłeś ani razu centralnie w model zawsze spóźniony jesteś a mimo tego trafiasz. Na mixach jest identycznie sam miałem Cię rozpisać z traina i pewnie to pamiętasz, ale na Twoje szczęście o tym zapomniałem. I przestań pierdolić i robić jakieś śmieszne anty rozpiski bo tylko się ośmieszasz zamiast przyjąć to do siebie, że po prostu się spaliłeś i typ Cię rozpisał konkretnie i wszystko jest trafione w 100%. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gabvn1337 Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 +b Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Za hitarim nie ma sensu czekać, więc napiszę co ja o tym myśle. Rozumiem, interp + zmiana rate i cmd rate daje małe opóźnienie, ale patrząc na demko nie jestem w stanie ujrzeć tu jakiegoś niedociągniecia lub chociaż malutkieego laga, Dostałeś rozpiske z pova, wyszło spalone próbujesz zasłonić się demkiem z hltv, jak to było z wcześniejszą rozpiską "Snajpera się z HLTV nie rozpisuje" Wstawiam swoją rozpiske na ten temat, bo no cóż, wyszło jak wyszło, spaliłeś się. 2:53 - tutaj +b4:35 - tutaj tak +/- bardziej pod +b podchodzące pod triggera.6:00 - Nic tu nie widzę. / -b6:09 - silent to widoczny jest / +b7:09 - spalone / +b7:57 - +/- blisko modelu / ale raczej -b8:29 - tutaj tez takie +/-b bardziej pod +b 10:48 - nawet nie w ciało, / +b10:59 - spalone. / +b W skrócie... DO PIECA. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi