Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jak się czujecie po dzisiejszym dniu? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 2 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 spox cały dzień w domku w metinka se grałem bo dzieciaczki w szkole i wolne spoty mialem xd 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 2 Września 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dzisiaj miałem wolne więc posprzątałem dom a dobrze jest, dzień jak co dzień 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 3 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Źle ponieważ mam trzy sprawdziany w tym tygodniu. 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Pozytywnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 3 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Źle 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 3 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 It's okay :3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 3 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Fajnie. Poranek z ukochanym, 2h na praktykach. Obiad ze znajomymi i czas na popołudniową drzemke. ?? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 3 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Wolny dzień, ja, narzeczona, kot i tv - czego chcieć więcej. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 3 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Już wieczór, więc mogę powiedziec jak się czuje po dzisiejszym dniu... Na początek napisze o tym, że drugi a w zasadzie pierwszy dzień szkoły a ja mam już dosyć i najchętniej bym tam nie wracał. Dzień zaczął się bardzo nie standardowo, ale na plus. Na duży plus, poranek z Ukochaną w środku tygodnia nie zdarza się zbyt często, więc mogłem się tylko cieszyć... Niestety co dobre szybko się kończy. Od godziny 9 szkoła, więc już mój humor nie był taki supi, liczy się to, że szybko zleciało. (Czerwiec niedługo) A wieczór jak to wieczór, trochę zamieszania, nie miało wyjść tak jak wyszło, przespałem się ze 3 godzinki i zleciało. Podsumowując: po dzisijszym dniu czuje się zmęczony, lekko zdenerwowany, ale dzionek na plus! Zawsze mogło być gorzej. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Września 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi